OŠTRO SU UZVRATILI

Forum mladih SDP-a: ”Mladež HDZ-a ne smeta što je milijun stanovnika napustilo Hrvatsku”

Mladež HDZ-a Split oglasila se nakon što su mladi iz splitskog SDP-a reagirali na izjavu čelnika splitskog HDZ-a Tomislava Šute o odlasku GAST festivala iz Splita.

Baš je zadivljujuće vidjeti kako ostaci ostataka SDP-ove omladine zdušno brane svog novog koalicijskog partnera koji ih je s dva vijećnika i političke margine političkom trgovinom doveo do razine statističke pogreške. Slobodno se klanjajte svom novom šefu Puljku i dobijte mrvice za koje se toliko borite, a mi ćemo nastaviti raditi na poboljšanju standarda mladih ljudi i povećanju zaposlenosti. Već 2011. smo se uvjerili da ne znate biti vlast, ali nas iznenađuje koliko ste nesposobni biti i oporba.

P. S. Moramo priznati da je ovo dobra priprema i pozicioniranje nekolicine SDP-ovih mladaca pred skoro (ponovno) raspuštanje splitskog SDP-a.

Iz foruma SDP-a nisu im ostali dužni:

S obzirom na činjenicu da ih nakon fakulteta redovito čeka uhljebljenje, nimalo ne iznenađuje to što mladež HDZ-a ne smeta poražavajući podatak da je stotine tisuća ljudi, najviše mladih, napustilo Hrvatsku, kao ni to što imamo milijun stanovnika manje nego 1990. godine. Milijun!!!

Brojni HDZ-ovci koji su se zatekli u Puljkovoj gradskoj upravi te gradskim tvrtkama i ustanovama već su dobili unaprjeđenja, tako da su se baš lijepo uskladili sa svojim kolegama iz Županije. Za razliku od splitskih HDZ-ovaca, posebno Mladeži HDZ-a, koji se prigodom dolaska Andreja Plenkovića ponašaju kao glumci iz nijemog filma, splitski SDP-ovci bez straha razgovaraju s rukovodstvom SDP-a i Splita i Hrvatske, vode otvoren i demokratski dijalog s predsjednikom SDP-a Peđom Grbinom. Kao što Andrej Plenković šutke prima direktive po briselskim hodnicima i uredima, tako i splitski HDZ-ovci, uključujući i Mladež HDZ-a, pognute glave i bespogovorno upijaju svaku riječ svog stranačkog šefa. Nedostatak samopoštovanja zbog svog ponižavajućeg položaja unutar HDZ-a kompenziraju ispraznim priopćenjima, iz kojih se iščitava zavist prema splitskom SDP-u koji unutar SDP-a Hrvatske ima svoje “ja”, a o kojem oni u splitskom HDZ-u mogu samo sanjati. Tko “kičmu” nema, taj je sanja…

POSLJEDNJE DODANO: