Seedorf želi promijeniti tri četvrtine aktualne momčadi?

Kako prenosi Gazzetta dello Sport, nizozemski nogometni stručnjak Clarence Seedorf ima namjeru, ukoliko ostane na trenerskoj funkciji, promijeniti tri četvrtine aktualne momčadi Milana u ljetnom prijelaznom roku…

Isti izvor koji je ovoga četvrtka objavio priču da Seedorf ima još samo dvije utakmice da spasi posao donosi još jednu novost, prilično kontradiktornu prethodnoj. Naime, Seedorf će, ukoliko čelnici kluba održe obećanje i ostave ga na trenerskoj klupi i u idućoj sezoni, nastojati promijeniti većinu igrača koje sada ima na raspolaganju.

To je spomenutom izvoru otkrio vođa Milanovih najvjernijih navijača (Curva Sud Ultras) Giancarlo Capelli, koji je sa Seedorfom imao sastanak u siječnju kada je Nizozemac tek pristigao u Milan.

– Seedorf nam je rekao da tri četvrtine momčadi koje je naslijedio ne želi. To nam je rekao tjedan dana nakon što je došao u klub – rekao je Capelli.

Milan 10 kola prije kraja talijanskog prvenstva drži mizerno 11. mjesto ljestvice, s 12 bodova manje od prvog mjesta koje dogodine vodi u natjecanje Europa lige.

POSLJEDNJE DODANO: