Osvojite ulaznice za Ivana Zaka

Ovaj petak, 28. ožujka, rezervirajte za popularnog glazbenika Ivana Zaka. Ivan će s početkom u 23 sata u splitskom Hemingway baru promovirati svoj novi singl “Usne varane”. Riječ je o još jednoj pjesmi za koju potpisuje tekst, glazbu i aranžman. S obzirom da se Ivan Zak i Split odavna vole javno, šarmantni je pjevač pjesmu odlučio premijerno izvesti pred splitskom publikom.

Za novu pjesmu prepoznatljivog pop izričaja, Zak je ovih dana snimio i spot, a pjesma koja ima sve odlike hita naći će se na njegovom novom albumu koji je u pripremi. S obzirom da za splitski koncert Ivana Zaka u Hemingway baru vlada veliko zanimanje, ulaznice osigurajte na vrijeme.

Našim smo čitateljima osigurali dva puta po dvije ulaznice, trebaju samo osobne podatke poslati na [email protected] s naslovom maila “Ivan Zak”. Dobitnike ćemo obavijestiti mailom.
 
Premijeru i koncert Ivana Zaka organizira menadžer Florijan Kordić, poznat po organizaciji velikih manifestacijama između ostalog i koncerta Miše Kovača u Spaladium Areni, kojeg Split s nestrpljenjem očekuje.

 Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 40 kn, a na dan koncerta na blagajni Hemingwaya – 60 kuna.

POSLJEDNJE DODANO: