Severini prijeti zatvor zbog uznemiravanja Buljan Flander

Na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu potvrđena je optužnica Općinskog državnog odvjetništva protiv pjevačice Severine Vučković (50) za nametljivo ponašanje. Prema optužnici, pjevačica je izazvala tjeskobu i uznemirenost kod Gordane Buljan Flander, sad već bivše ravnateljice Poliklinike za zaštitu djece i mladih grada Zagreba. Severini za kazneno djelo nametljivog ponašanja prijeti do godinu dana zatvora.
Optužnica je potvrđena na Kaznenom sudu u rujnu 2022. nakon sjednice optužnog vijeća. Predmet je nadalje u studenom 2022. dodijeljen sutkinji Božici Barlović, međutim prvo ročište još nije zakazano, potvrdili su sa zagrebačkog Općinskog kaznenog suda.

Ne bih vam mogla odgovoriti na to jer je u kaznenim predmetima ne zastupam – rekla je za 24sata Severinina odvjetnica Jasminka Biloš. Zasad ostaje nepoznato tko će zastupati pjevačicu u predmetu koji se vodi protiv nje na zagrebačkom Kaznenom sudu, nakon što joj je odvjetnik Mate Matić otkazao suradnju lani nakon sukoba sa sestrom Marijanom Popović.

Severina je, kako je pisao Nacional u listopadu 2021., u danima i tjednima uoči i nakon velikog preokreta koji se dogodio kad joj je Županijski sud u Splitu 30. kolovoza 2020. vratio skrbništvo, odnosno, odlučio da će dijete pola vremena provoditi s majkom, a pola s ocem Milanom Popovićem, a ne kao do tada – da će živjeti s ocem, a da ga majka može viđati samo u određenim terminima, slala gnjevne poruke ravnateljici djetetove škole Ljiljani Klinger. Cijeli članak pogledajte ovdje.

POSLJEDNJE DODANO: