Toni Kesić postao član klape Iskon: Poslušajte novu pjesmu “Okreni se”!

Nakon što su se klapi Iskon nedavno pridružili Edgar Rupena i Tomislav Labor, popularna klapa predstavila je još jedno pojačanje – novog člana Tonija Kesića.

Klapa će tako uskoro, u novom sastavu, nastupiti na ovogodišnjem CMC festivalu gdje publiku planiraju osvojiti svojom novom pjesmom pod nazivom “Okreni se”.    

Uz neizostavne koncerte diljem regije i nastup na CMC festivalu, klapu Iskon u 2014. očekuju nastupi na “Večerima dalmatinske pisme” u Kaštelima te na Festivalu “Dalmatinske šansone” u Šibeniku. 

Također krajem srpnja kreće na mini turneju u Francusku gdje će se predstaviti u “iskonskom” a capella izdanju u nekoliko francuskih gradova.

“Okreni se” je autorsko djelo jednog od eminentnijih suvremenih autora Matka Šimca koji svojim stihovima i glazbom poručuje da “u igri koja se zove ljubav, ponekad srce pobijedi razum…”, a publici je poznat po svojim proslavljenim pjesmama – “Kriva karta”, “Ovo mora jednom stat”, “Kad te ugledan”, ” Lipoto moja”…

Klapa Iskon je u svom stilu i ovog puta postavila nove aranžersko-producentske standarde na recentnoj klapskoj sceni pod paskom producenta Eduarda Botrića,u čijem studiju je pjesma i snimljena, nastojeći zadržati i unaprijediti zvučni timbar kojim se razlikuje od ostalih klapa.

POSLJEDNJE DODANO: