10. ULTRA EUROPE FESTIVAL

Evo što sve trebate znati prije dolaska na najveće festivalsko slavlje!

Vrijeme je da povijesno deseto izdanje festivala ULTRA Europe započne. Kao posljednja informacija za potpuni festivalski doživljaj, predstavljena je set lista izvođača po danima i satima. Ususret početku ovog jubilarnog izdanja organizatori su pripremili i sve najvažnije smjernice te informacije, kako bi se za vrijeme boravka posjetitelji mogli posvetiti potpunom doživljaju druženja, prijateljstva i glazbe.

Organizatori su objavili raspored nastupa izvođača po danima i satima. Prvi festivalski dan, na glavnoj pozornici, otvara hrvatsko ime MATRODA, a potom stižu i Maddix, Alison Wonderland i KSHMR. Slijede Sebastian Ingrosso u 00:35, Armin van Buuren u 1:55, a u prvu festivalsku zoru, desetke tisuća rasplesanih Ultranauta, povest će jedan od najvećih – nizozemski glazbeni mag Hardwell s početkom u 3:30. RESISTANCE STAGE također otvara domaće ime, Tomo in der Mühlen, a potom nastupaju Franky Wah, Joris Voorn, Deborah De Luca u 1:00 te Adam Beyer od 3:00 do 5:00.

Drugi dan glavnu pozornicu preuzimaju MYKRIS, Kasablanca, Black Tiger Sex Machine i Slander. Spektakularna završnica pripala je trojcu Axwellu koji započinje u 12:35, Martinu Garrixu u 2:05 te W&W u 3:45, s kojima će se i ugasiti svjetla na glavnoj pozornici. Ljubitelji RESISTANCE uživat će u nastupima DJ Jocka, Rory, B2B, Dave Caffrey i Pere Fullhousa, a stižu i Vintage Culture, Boris Brejcha koji počinje u 1:00 te CamelPhat koji zatvara drugi festivalski dan.

Zadnji dan započinje s nastupom Kapuchona, a nastavlja se uz Topica, Subtronics teduo Vini Vici. Nizozemac Afrojack na glavnu pozornicu stiže u 00:35, a noć završava uz DJ Snakea te Timmyja Trumpeta uz kojeg će Ultranauti dočekati još jednu nezaboravnu zoru. RESISTANCE otvara Cats On Brick, a tu su i KASIA, Massano, Miss Monique koja kreće u 1:00, a noć završava uz veličanstvenog Erica Prydza koji će nastupiti od 3:30 do 5:00.

Glavni ulaz za posjetitelje ove se godine nalazi na parkiralištu uz pomoćni teren RNK Split, na raskrižju Ulice Hrvatske mornarice i Put Glavičina. VVIP ulaz je uz Ulicu Hrvatske mornarice, a VIP ulaz na parkingu preko puta centra Joker.  Ulaz se u petak otvara u 19:00, a u subotu i nedjelju u 20:00. Posjetitelji će moći uživati u brojnim interaktivnim sadržajima, raznolikoj ponudi hrane i pića, između ostalog i ponudi veganske i vegetarijanske hrane, raznim prodajnim mjestima, gdje će se moći pronaći i najnovija festivalska modna kolekcija.

Na adidas ORIGINALS SL 72 zoni sve posjetitelje očekuje jedinstveni fashion festival moment gdje će imati priliku fotografirati se kao prava adidas Originals SL 72 zvijezda. Tako će svi Ultranauti moći doživjeti inspiraciju legendarnim adidas modelom SL 72, koji spaja živopisne boje s odvažnom jednostavnošću.

Na službenoj stranici festivala, kao i na svim društvenim kanalima, može se pronaći detaljan popis svih dozvoljenih i nedozvoljenih stvari na samoj lokaciji. Profesionalne foto i video kamere su zabranjene, ali mogu se ponijeti GoPro i ostale action kamere. Bilo koja vrsta zapaljivih sredstava, oružja, sprejevi, alkoholna pića i hrana, laseri, veći lanci, pištolji na vodu, maske za lice, kao i bilo koja vrsta ilegalnih supstanci, strogo su zabranjeni na prostoru festivala. No, s druge strane organizatori pozivaju na kreativnost odjevnih kombinacija, pozitivne plakate i zastave te najbolje raspoloženje! Iako organizatori savjetuju da se na festival ne dolazi s torbom, ukoliko je ona nužna, obavezno mora biti plastična i prozirna te ne prelaziti dimenzije od 33×43 cm. Male clutch torbe, neseseri te torbice oko struka bit će dozvoljene.

Ove godine posjetitelji će moći iznajmiti posebne ormariće za odlaganje stvari kako bi one ostale na sigurnom. Ormarići će biti postavljeni iza glavnog ulaza i dostupni su do zatvaranja festivala, a mogu se neograničeno otvarati s digitalnim “ključem” koji se može dijeliti. Ormarić je dimenzija 22x25x50 cm, po cijeni od 25 €/ dan festivala ili 45 € za sva tri dana.

Za sve one koji iz raznih krajeva svijeta stižu u Dalmaciju, važno je istaknuti da je Split grad pod zaštitom UNESCO-a zbog čega se posjetitelji u sklopu kampanje RESPECT & ENJOY pozivaju na držanje propisanih pravila, uzajamno poštivanje domaćina i svih njegovih bogatstava – od građana, spomenika kulturne baštine i svih ostalih posebnosti. Tako je na javnom mjestu zabranjena konzumacija alkoholnog pića, neprimjereno odijevanje, buka te vršenje nužde, koji podliježu strogim financijskim kaznama.

Kako bi maksimalno ubrzali ulazak na stadion, preporučuje se zamjena narukvica u danima prije festivala. To će biti moguće na dvije lokacije – Zapadna obala, od četvrtka 11. srpnja do subote 13. srpnja od 11:00 do 23:00, a na Parku mladeži u četvrtak, 11. srpnja od 15:00 do 22:00 te od petka, 12. srpnja do nedjelje, 14. srpnja od 15:00 do 3:00 ujutro. Organizatori pozivaju na zamjenu narukvica ispred glavnog ulaza na Parku mladeži kako bi se izbjeglo dodatno čekanje, a sve VIP goste upućuje se na VIP ulaz, dok se VVIP Ultranauti usmjeravaju na VVIP ulaz. Dodatni savjet svim posjetiteljima festivala je i dolazak na sam festival prije 21:00 kako bi se izbjegle gužve na ulazu.

Konzum je ponosni sponzor festivala ULTRA Europe, osmišljenog kako bi uživanje u party ritmovima učinio nezaboravnim za cijelu ULTRA zajednicu! Bogata ponuda proizvoda dizajnirana je tako da poboljša svaki trenutak ULTRA avanture. Kako bi osvježili i napunili energijom sve posjetitelje, Konzum nudi sva bezalkoholna i energetska pića, kao i razna svježa i smrznuta jela, a cjelokupna ponuda asortimana može se pronaći na službenoj web stranici.

Ponosni partner festivala ULTRA Europe je Hrvatska turistička zajednica koja poziva na istraživanje jedinstvenosti i unikatnosti Hrvatske kao destinacije. Mastercard je ponovno službeni sponzor festivala ULTRA Europe, a posjetiteljima će uz jednostavno, brzo i sigurno plaćanje omogućiti pristup brojnim prednostima korištenja Mastercard kartica.

Sve informacije o festivalu, osim na službenoj stranici www.ultraeurope.com, mogu se pronaći i na Facebook stranici festivala, Twitter profilu, Instagram profilu, gdje će u narednim danima biti predstavljena brojna ovogodišnja iznenađenja te noviteti.

Popis svih lokacija, partyja i cijene ulaznica se mogu pronaći na poveznici:

https://ultraeurope.com/tickets/festival

POSLJEDNJE DODANO: