PONOSNI RODITELJI

Emotivni trenutak obitelji Puljak: Splitski gradonačelnik ispratio najmlađu kćer na maturalnu zabavu

Splitski gradonačelnik, Ivica Puljak, zajedno sa suprugom Marijanom, saborskom zastupnicom, sinoć je ispratio svoju najmlađu kćer Ivu na maturalnu zabavu. Ponosna obitelj podijelila je trenutak s javnošću putem društvenih mreža.

Ispratili smo Ivu na maturalnu! Netko uživo, a netko prateći je online. Sretno, Iva! Uživaj večeras – napisala je Marijana jučer uz obiteljske fotografije na kojima su bili i sin Toma te njegova djevojka Karla. Nažalost, starija sestra Ema nije bila prisutna na sestrinoj maturalnoj proslavi.

Jutros je Marijana podijelila svoje dojmove na Facebooku.

Dobro je! Odradili smo tri maturalne večeri! Nema više. Kad me uhvati mala snaga dok se borim s vjetrenjačama, sjetim se njih i znam da je sve vrijedno. Tri mlada, samostalna bića, čuđenje u svijetu. Oni su naš najbolji proizvod, najveći uspjeh i ponos – istaknula je ponosna majka.

Marijana i Ivica Puljak su u braku već više od 27 godina, a upoznali su se dok su studirali na splitskom Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje. Ova obitelj ima troje djece – Ivu, Emu i Tomu. Toma, najstariji sin, postao je magistar inženjer računarstva krajem prošle godine, diplomiravši na zagrebačkom Fakultetu elektrotehnike i računarstva.

POSLJEDNJE DODANO: