Puljak: Tražimo javnu ispriku Baldasara, nikada nismo tražili usluge!

Na izjavu gradonačelnika Ive Baldasara da nema vijećnika koji ga nije molio da nekoga zaposli, reagirali su vijećnici Inicijative za pametne ljude i pametan grad nositeljice Marijane Puljak.

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

– Sa žaljenjem smo danas vidjeli novu sramotnu izjavu gradonačelnika Ive Baldasara na portalu Dalmacijanews koja kaže:”Nema vijećnika koji me nije molio da zaposlim nekoga i gotovo da nema nikoga tko dolazi u Banovinu, izuzev medija, a da me nije molio za neku vrstu zapošljavanja ili pomoći kod zapošljavanja.” 

Nas četvero vijećnika Inicijative “Za pametne ljude i pametan grad” nismo nikada tražili nikakvu uslugu od gradonačelnika, niti nam je to palo napamet.

Vrijeđa nas neistina izrečena od strane gradonačelnika. 

Stoga tražimo njegovu javnu ispriku, kao i zaštitu predsjednika Gradskog vijeća gospodina Borisa Ćurkovića

U suprotnom ćemo javno tražiti njihove ostavke. Na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća, u četvrtak zatražit ćemo pismeno očitovanje gradonačelnika tko ga je od vijećnika tražio koje usluge zapošljavanja. Nama je već jasno kako je način rada gradonačelnika sveden na sitne i krupne političke trgovine, stranačka i prijateljska uhljebljivanja, ali želimo jasno reći kako se mi ne ponašamo niti razmišljamo na takav način. Znamo da je gradonačelniku teško razumjeti da postoje drugačiji ljudi i da sve nas pokušava svesti na svoj obrazac ponašanja. Ali u tome neće uspjeti, ma koliko se trudio. Nažalost, za sada ništa drugo i ne radi. Iskreno se nadamo kako nismo jedini koji ne slijede uobičajene obrasce ponašanja i koji su se sasvim neopravdano i lažno našli prozvani ovom izjavom, te da ćemo o ovome imati priliku raspraviti na sjednici Gradskog vijeća – stoji u priopćenju Nezavisne liste Marijane Puljak.

POSLJEDNJE DODANO: