Puno prvih puta Mile Kekina u Šibeniku

Prije izlaska kompletnog samostalnog albuma i prije turneje s „veselom petorkom”, Mile Kekin, donedavno frontman Hladnog piva, sprema se za koncert u Šibeniku. Koncertna pretpremijera albuma koji je najavio singl „Ratnik svjetla” s pripadajućim video – spotom bit će u subotu, 1. travnja, u klubu Azimut od 21.30h. Ulaznice su u prodaji u klubu ili online, a Mile Kekin poručuje:

Veselim se brojnim prvi put stvarima koje me čekaju u subotu u Šibeniku

Domaća publika je naviknula Milu Kekina čuti u brojnim kombinacijama tijekom tridesetogodišnje karijere no i nakon toliko toga on još ima ideje kako da ju iznenadi nečim novim. Ovog puta to je novi samostalni album koji je najavio singlom „Ratnik svjetla”. Album će svjetlo dana ugledati nekad ovog proljeća, a prije toga – svoje nove i stare stvari, stare hitove Hladnog piva u novom aranžmanu čut ćemo na koncertu u subotu, 1. travnja, u šibenskom Azimutu. 

Nakon niza godina na sceni, ovo će biti prvi put da nastupam s ovim bendom u ovom sastavu, prvi put da sviram s ovom veselom petorkom, prvi put da sviram u Azimutu nove i stare stvari i prvi put da ću kušati tu njihovu famoznu pizzu o kojoj svi pričaju – kazao je Kekin, dodajući:

Kad nakon trideset i pet godina možeš prvi put raditi neke stvari, to me zaista veseli. Volim taj osjećaj rizika, a i veselim se vidjeti Azimut o kojem kruže različite lijepe priče – zaključio je poznati glazbenik. 

Uz Milu, na stage Azimuta stižu i  dobro poznati glazbenici Mark Mrakovčić na gitari, Andrija Lazo na harmonici i gitari, Danko Krznarić za klavirom i na električnoj gitari, Viktor Slamnig na bas gitari te Mario Petrinjak za bubnjevima.

Da utvrdimo, na repertoaru će bit pjesme iz svih faza njegove tridesetogodišnje karijere, od vremena Hladnog piva peko njegovih solo hitova sve do singlova s nadolazećeg albuma. Ulaznice za koncert u subotu 1. travnja su u prodaji online na Entrio.hr ili u Azimutu, stoga, osigurajte svoju na vrijeme jer – Mile Kekin kakvog dosad niste imali priliku čuti i nije šala.

POSLJEDNJE DODANO: