TRAGIČNA NESREĆA

Dvoje mrtvih nakon što su quadom upali u rijeku Bednju kod Varaždina

U jučerašnjim satima, u mjestu Tuhovec kod Varaždina, dogodila se tragična nesreća u kojoj su život izgubile dvije osobe. Prema izvješću policije, muškarci u dobi od 33 i 39 godina vozili su quad uz šetnicu uz rijeku, izvan naseljenog područja Tuhovca, prema Retkovcu.

U četvrtak, 11. travnja, oko 20.00 sati, u Tuhovcu, dogodio se nesretni slučaj u kojem su smrtno stradale dvije osobe. Muškarci starosti 33 i 39 godina vozili su se traktorom (quadom) šetnicom uz rijeku van naseljenog mjesta Tuhovec u smjeru mjesta Retkovec. Tom prilikom je, uslijed neprilagođene brzine osobinama i stanju zemljanog puta, došlo do slijetanja vozila u korito rijeke pri čemu su 33 i 39-godišnjak smrtno stradali – javljaju iz varaždinske policije.

Na mjesto događaja odmah su izašli vatrogasci dobrovoljnih vatrogasnih društava Varaždinske Toplice, Tuhovec, Leskovec i Grešćevina. Smrt nesretnih muškaraca konstatirala je liječnica iz Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije.

Tijela preminulih su, po nalogu županijskog državnog odvjetnika, prevezena na odjel Patologije varaždinske Opće bolnice, gdje će se obaviti obdukcija. Policijski službenici trenutno istražuju sve okolnosti ovog tragičnog događaja kako bi utvrdili uzroke nesreće.

POSLJEDNJE DODANO: