NOĆ ZA PAMĆENJE

Dragana Mirković raspjevala prepunu zagrebačku Arenu: “Presretna sam i ispunila sam već svoj san”

Regionalna zvijezda Dragana Mirković održala je svoj prvi koncert u rasprodanoj Areni Zagreb, kojim obilježava 40 godina karijere. Publika ju je s oduševljenjem dočekala već pri prvim taktovima pjesme Do poslednjeg daha, po kojoj je humanitarna regionalna turneja i dobila ime.

A person singing on a stage with a microphone

Description automatically generated

Dobra večer dragi moji, dobra večer Zagrebe! Tako je divno vidjeti vas i biti s vama, jedva sam čekala i radovala se ovoj večeri. Presretna sam i ispunila sam već svoj san. 40 godina je za nama narode, ne mogu vjerovati. U tih 40 godina imamo puno predivnih pjesama, uspomena i ljubavi.

Prepuna zagrebačka Arena i sinoć je četiri sata stvarala uspomene za pamćenje. Na repertoaru se izmijenilo čak šezdeset pjesama, a atmosferu su užarili i gosti.

A large crowd of people in a large room with lights

Description automatically generated

Moram reći nešto kratko što nema u sinopsisu – Dragana je žena zbog koje glazbeno postojim i hvala joj na tome – poručio je Ivan Zak i zajedno su zapjevali njihov novi duet Kad srce stane.

A person and person hugging on a stage

Description automatically generated

Dragani se na pozornici pridružio i Boban Rajović s kojim je otpjevala njihov hit Gromovi.

Oduvijek sam bio Draganin fan i slušao sve njezine pjesme, hvala joj što mi je omogućila da budem s vama ovdje večeras.

A person and person on a stage with a microphone

Description automatically generated

Posebno emotivno je bilo kada je stihove Da li znaš kako suze teku, kada gubiš onoga koga ljubiš… –posvetila legendama regionalne scene. Na velikom ekranu izmjenjivale su se crno-bijele fotografije velikana poput Dražena Petrovića, Olivera Dragojevića, Toše Proeskog, Dine Dvornika, Arsena Dedića, Nebojše Glogovca i brojnih drugih.

Dragana je ranije objavila kako će sredstva od koncerta darovati u humanitarne svrhe. Tako su se među brojnom publikom u Areni našla i djeca iz doma iz Nazorove, koja su Dragani uoči koncerta uručila zahvalnicu s porukom. 

Svi su ljudi nekada bili djeca, ali se samo rijetki toga sjećaju… – jedan od najljepših citata Malog princa. Ovo ste baš,pogodili, jer prijatelji mi kažu da sam ja baš ovakva jer nikada nisam prestala biti dijete. Ispunit će mi doslovce srce to što znam da će djeca dobiti nešto što žele i što ću ih malo usrećiti, jer ja sam jako, jako osjetljiva na djecu – poručila je glazbena legenda.

Da donacija u visini od 20.000 eura ide u prave ruke, potvrdila je ravnateljica Centra za djecu Zagreb Jasna Ćurković Kelava.

Two women holding a large check

Description automatically generated

Hvala Vam od srca i čestitamo na ovoj važnoj obljetnici u karijeri. Ugodno smo iznenađeni, za nas je ovo vrlo vrijedna i značajna donacija. Imamo puno djece o kojoj brinemo, mnogi od njih su večeras ovdje, vjerujte mi da će ovo svakako doprinijeti poboljšanju uvjeta života u Centru.

A person singing into a microphone in front of a crowd of people

Description automatically generated

Pjevačica je još jednom pokazala da ima veliko srce i da je publika u metropoli doslovce obožava. Već večeras će ponovno na istom mjestu stati pred zagrebačku publiku, a najavila je još emotivniji i spektakularniji nastup.

POSLJEDNJE DODANO: