Albina i Adriana u polufinalu ‘The Voicea’: Za Splićanku sinjskih korijena glasali i nogometaši

Glazbeni putevi u showu ‘The Voice‘ došli su do polufinala. Dvije osobe u svakom timu borit će se iduće subote u još jednoj emisiji uživo. Prvog polufinalista birala je publika, a težak zadatak za drugog dobio je svatko od mentora.

Šest Dalmatinaca, pet fetivih i jedna natjecateljica koja vuče korijene iz Dalmacije, pjevali su u prvoj emisiji uživo, a prolaz dalje ondje su našle Albina Grčić i Adriana Vidović iz Massimova tima.

Albina Grčić u emisiji uživo otpjevala je pjesmu ‘Nisi više moja bol‘ i pobrala simpatije publike koja ju je plasirala direktno u polufinale svojim glasovima. 
– Izvedba je bila vrhunska, vrlo zrela. Od malene Albine već i ja polako učim. Ona aranžira na probama, ona svaki put zna kako koju pjesmu predstaviti, rekao je poslije nastupa Massimo.

Ova mlada Splićanka korijene vuče iz Cetinske krajine. Otac joj je iz Dicma, a majka s Tijarice. Genski kod naslijedila je od oca koji je pjevao u klapi.
Svira klavir, a još je sa šesnaest godina proglašena tinejdžerskom zvijezdom. Studira engleski jezik i književnost te povijest na Filozofskom fakultetu u rodnom Splitu.

Albina ljubi Ivana Ćalušića, igrača Croatie iz Zmijavaca koja je podršku pjevačici dala s priprema u Postirama na otoku Braču. S velikom srećom dočekali su trenutak kada je voditelj rekao kako je u daljnji krug natjecanja prošla njihova miljenica.

Massimo je odlučio kako će u polufinalu njegov tim dalje predstavljati i Adriana Vidović koja se predstavila pjesmom ‘I have nothing‘ te oduševila svog mentora.
– Sportaši imaju formu, a kada je forma najbolja onda idu i dalje. Ova pjesma je bila teška, ali Adriana ju je izvela neponovljivo. Emotivno, snažno i zrelo. Bravo Adriana, ustvrdio je Massimo poslije nastupa pa onda izgovorio i Albinino ime u nastavku.

Klavir svira i Adriana, njezini roditelji bili su pokretački motor svega. Bavila se i solo pjevanjem, pjeva u bendu, ali i crkvenom zboru. Split je zamijenila Zagrebom u adresi, a zrakoplovstvo je njena profesija i druga ljubav. Nakon pjevanja, naravno.

POSLJEDNJE DODANO: