PARLAMENTARNI IZBORI

Domovinski pokret predstavio svoju listu za X. izbornu jedinicu

Domovinski pokret jutros je na Sustipanu predstavio svoju listu za X. izbornu jedinicu.

-Ovih 14 ljudi presjek su našeg društva. Oni su branitelji, umirovljenici, studenti i doktori znanosti. Oni će biti zalog promjena koje ćemo pokrenuti nakon 17. travnja, kazali su na početku te krenuli nabrajati.

1. Stipo Mlinarić, logoraš, branitelj i beskompromisni borac za istinu o Domovinskom ratu. Narodni tribun koji govori ono što drugi ne smiju. Čovjek koji ima snage napraviti promjene u ovoj zemlji.

2. Ivica Kukavica, Imotski, umirovljeni visoki časnik elitne 4.gbr, 3 puta ranjen, višestruko odlikovan. Sportski djelatnik koji umirovljeničke dane provodi u borbi za boljitak Imotske krajine.

3. Ričard Milun, Dubrovnik – maloljetni dragovoljac Domovinkog rata. Čovjek kojega srce vodi danas jednako kao i 1991.

4. Josipa Barić, Split – supruga i majka 2 djevojčice, referentica. Potpredsjednica u Gradskom kotaru Ravne njive, aktivan pripadnik zajednice na svim nivoima

5. Anita Pervan, Makarska – umirovljenica. Aktivna u više udruga i organizacija. Uvijek spremna za beskompromisnu borbu za bolju budućnost naše Domovine.

6. Ivana Čagalj, Zagvozd – majka 4 djece., Predsjednica Općinskog vijeća Općine Zagvozd. Aktivana u svim društvenim događajima na području svoje općine.

7. Zlatan Bašić, Omiš – Vukovarski branitelj, više puta ranjavan. Zatočenik srpskih koncentracijskih logora. Promotor istine o Domovinskom ratu. Aktivan u više braniteljskih udruga.

8. Ana Zrinka Kurobasa, Podstrana – magistra pedagogije i edukantica logoterapije i egzistencijalne analize

9. Ante Jelavić, Vrgorac – najmlađi član na listi, student računarstva. Mladić koji je odrastao u vrgorskim poljima i poznaje poljoprivrednu problematiku bolje od mnogih agronoma.

10. Ivona Topić Ćerlek, Opuzen-Diplomomirana ekonomistica, pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Grada Opuzena.

11. Marin Mataga – Slivno, magistar arheologije

12. Mila Jakovljević – Korčula, Internistica kardiologinja, nositeljica spomenice Domovinske zahvalnosti

13. Srećko Sladoljev – imunolog, predstavnik stranke pravo i pravda u 10 izb.jedinici

14. Marko Žaja, Split, Proslavljeni sportaš i trener, Doktor znanosti te uspješni poduzetnik

POSLJEDNJE DODANO: