ZASTRAŠUJUĆA PORUKA

Dječak najavio da će u školu doći s pištoljem i sve ih pobiti

Šok u jednoj ličkoj osnovnoj školi gdje je učenik najavio da će u ponedjeljak doći u školu s očevim pištoljem i popisom za odstrel. Roditelji su normalno zabrinuti za sigurnost svoje djece, a iz škole su obavijestili da su upoznati sa situacijom i da su obavijestili sve potrebne službe i policiju.

Ravnateljica škole je rekla kako je s učenikom i roditeljima obavljen razgovor i da je učeniku osiguran stručni postupak

Razrednik je pisanim putem obavijestio i ostale roditelje da se poduzimaju sve potrebne radnje, da nema razloga za zabrinutost te da će škola i nadalje osigurati sigurnost učenika. O svim potrebnim informacijama roditelji učenika naše škole bit će pravovremeno obaviješteni, rekla je ravnateljica škole za HRT.

Prijeteće poruke proširile su se i među djecom koja od straha ne žele u školu, a opravdano strahuju i njihovi roditelji.

Rekao je da će u ponedjeljak uzeti tatin pištolj te da će pod velikim odmorom ubiti … i rekao je da se on, … i … zaključaju u wc te ako se ne zaključaju, da će i njih ubiti, parafrazirana poruka koja se proširila među djecom.

Ipak, iz škole poručuju kako sporni učenik u ponedjeljak neće biti u školi, a u dogovoru sa stručnim službama, odlučit će kako dalje postupiti.

POSLJEDNJE DODANO: