STRAVA U ISTRI

Beba iz pulske bolnice prevezena u Rijeku zbog teških ozljeda glave: Ima frakturu lubanje, u komi je

Vještak sudske medicine mora utvrditi na koji je način ozljede zadobila 4-mjesečna beba koja se u ovim trenucima nalazi na intenzivnom liječenju u riječkoj bolnici. Kada se utvrdi mehanizam nastanka ozljeda bit će moguće rasvijetliti cijeli ovaj tragičan slučaj.

U pitanju je beba koja je u srijedu poslije podne s teškom ozljedom glave primljena u Opću bolnicu Pula. Istražitelji provjeravaju sve okolnosti događaja u kojem je ozlijeđena, a jedan je i loše zdravstveno stanje majke, pa nije isključeno da je pala zajedno s djetetom ili da joj je dijete ispalo iz ruku, piše N1.

Ništa, od ranije, ne ukazuje na nasilno ponašanje u obitelji iz Rovinjskog sela, pa je sve vjerojatnija verzija prema kojoj je dijete stradalo zbog stanja u kojem je bila majka.

RANIJE OBJAVLJENO

Istarska je policija objavila kako je pulska bolnica jučer poslijepodne zaprimila dijete s ozljedama glave. Zbog teških je ozljeda dijete prevezeno u riječku bolnicu na nastavak liječenja, a policija utvrđuje okolnosti.

– Policija je jučer oko 15.35 sati zaprimila dojavu iz pulske bolnice da su zaprimili dijete s ozljedama glave. Dijete je prevezeno u riječku bolnicu na nastavak liječenja te je utvrđeno kako ima teške ozljede. Policijski službenici utvrđuju okolnosti događaja, priopćila je PU istarska.

Kako neslužbeno doznaje 24 sata, radi se o djetetu starom četiri mjeseca koje je zadobilo frakturu lubanje. Dijete je u komi prebačeno u bolnicu u Rijeci te se nalazi na jedinici intenzivnog liječenja.

Prema prvim informacijama, policija nije utvrdila elemente kaznenog djela.

POSLJEDNJE DODANO: