BEZ KOMPROMISA

Davor Matijević odbija političku karijeru iz osobnih ambicija

Davor Matijević, predsjednik splitskog SDP-a, nedavno je podijelio svoju političku viziju putem društvenih mreža, naglašavajući svoju posvećenost lokalnim temama i zajednici koju služi. Istaknuo je svoju želju da doprinese poboljšanju života svojih susjeda i sugrađana te da učini svoj kvart i grad boljim mjestom za život. Uz to, Matijević je istaknuo svoje umoranje od ispraznog politikanstva te želju da se fokusira na konkretna pitanja kao što su stanovanje, infrastruktura, zaštita okoliša i slično.

Naglasak njegovog političkog angažmana je na lokalnoj razini, pri čemu je istaknuo da ne želi koristiti svoju poziciju radi osobnih ambicija ili političke moći te da se neće kandidirati za nacionalne funkcije poput saborskog zastupnika. Umjesto toga, želi se maksimalno posvetiti gradskim pitanjima i temama koje direktno utječu na život građana Splita.

Matijević je također istaknuo svoje uspjehe kao gradski vijećnik, navodeći konkretne projekte i inicijative koje je pokrenuo i uspješno realizirao u svom kvartu tijekom tri mandata. Njegova politička agenda usmjerena je na konkretne probleme i potrebe zajednice, poput obnove sportsko-rekreacijskog centra i poboljšanja infrastrukture.

Što se tiče nacionalne politike, Matijević vjeruje da će interese Splita u Saboru uspješno zastupati njegovi stranački kolege s više iskustva na nacionalnoj razini. Izražava povjerenje u njihovu sposobnost da se brinu o interesima Splita, dok se on sam želi fokusirati na lokalnu razinu i konkretnu akciju u svom gradu.

U konačnici, Matijević naglašava svoju predanost građanima Splita i lokalnoj zajednici te svoju spremnost da nastavi raditi na poboljšanju njihovog života i okoline u kojoj žive.

POSLJEDNJE DODANO: