NEODOLJIVA KOMEDIJA

Dan žena u Omišu 

Uoči Dana Žena, Kazalište Mali princ u Omišu priprema spektakularno izvođenje komedije pod nazivom “Sve ministrove laži”. Predstava će se održati u petak, 8. ožujka 2024. godine, s početkom u 19:30 sati, na adresi Glagoljaška 11.

Ovaj nezaobilazni događaj namijenjen je svim divnim ženama, ali i njihovim “slabijim” muškim pratiteljima, kako bi zajedno uživali u ovoj spektakularnoj komediji.

U predstavi, koja nosi potpis talentiranih glumaca Ivane Giove Župe, Marijana Grbavca i Mate Tavrića, publika će imati priliku svjedočiti intrigama, ljubavnom trokutu, prijevarama te dvostrukim igrama ministara. Središnja tema komedije leži u istini, koja se pokazuje ključnom i oslobađajućom, čak i u najkompliciranijim situacijama.

Ova komedija osim smijeha donosi i dublje poruke o cijeni uspjeha mladih umjetnika te o tzv. “čovjekoljublju” ministra koji ih podržava, ali i iskorištava. Kada u priču uđe žena, ljubavni trokut postaje epicentar glasnog smijeha, pružajući publici potrebnu lakoću u teškim trenucima života.

Ulaznice su dostupne po cijeni od 7 eura, a mogu se kupiti sat vremena ranije na ulazu u Kazalište Mali princ. Više informacija o predstavi možete pronaći na službenoj web stranici kazališta.

POSLJEDNJE DODANO: