"JOŠ PUNO POSLA JE PRED NAMA"

Damir Barbir slavi početak projekta Žnjan

Nakon što je gradonačelnik Splita Ivica Puljak na Žnjanu u utorak najavio početak radova najvećeg splitskog projekta u novijoj povijesti, Damir Barbir, nezavisni splitski vijećnik, a koji s Puljkovim Centrom čini vladajuću većinu, na društvenim mrežama je elaborirao svoje dojmove. U dodatnom komentaru istaknuo je važnost Žnjana kao generacijskog projekta za Grad Split, naglašavajući da će ovaj prostor imati snažan pozitivan utjecaj na život lokalnog stanovništva.

Barbir je istaknuo da je sudjelovanje u odlukama koje doprinose realizaciji ovakvih projekata ključno za razvoj grada te da je presretno što je bio dio tog procesa. Njegova izjava naglašava kako je Žnjan ne samo prostor za rekreaciju i sportske aktivnosti, već i mjesto gdje će se odvijati kulturne manifestacije, potičući zajedništvo među građanima.

Ovo je dan kada se počelo isplaćivati sve što sam prošao proteklih mjeseci. Žnjan je generacijski projekt koji će biti ponos Splita i neizmjerno sam sretan što sam sudjelovao u odluci koja je dovela do njegove realizacije. Ne mogu ni zamisliti situaciju u kojoj bi čekali neizvjesnost još jednih izbora, sastavljanja nove vlasti i novog kruga beskrajnog politikanstva koje je naš grad kočilo godinama. Splićani i Splićanke će ovako, za malo više od godinu dana, dobiti vrhunski prostor za rekreaciju, druženje, kulturne i sportske manifestacije te naravno kupanje i uživanje na jednoj od najljepših plaža Dalmacije, ali i cijelog Mediterana! Bravo svima koji su sudjelovali u realizaciji javne nabave, bio je to ogroman posao. Sada smo pred ciljem i siguran sam da nećemo podbaciti. Idemo dalje, još je puno posla pred nama! – objavio je Barbir.

POSLJEDNJE DODANO: