POVODOM DANA KOTARA

Damir Barbir: “S ponosom najavljujemo da se linija broj 17 vraća na svoju staru rutu!”

Damir Barbir, nezavisni zastupnik u splitskom Gradskom vijeću poslao je priopćenje kojim s ponosom najavljuje povratak autobusne linije broj 17 na staru rutu.

S ponosom najavljujemo da se linija broj 17 vraća na svoju staru rutu, što je najljepši poklon stanovnicima Trstenika povodom Dana kotara. 

 Na sastanku s predstavnicima kotara Mertojak i Žnjan, organiziranom od strane Prometa Split, dogovorili smo se o poboljšanju uvjeta prometovanja za naše sugrađane. 

Doneseni su sljedeći zaključci:

 1. Autobusna linija broj 17 vraća se na prijašnju trasu, ponovno povezujući stanovnike Trstenika s bolnicom i centrom grada. 

 2. Linija broj 8 vraća se na stari režim prometovanja, koristeći stanicu u Odeskoj ulici. Time će stanovnici Mertojaka, Trstenika i Žnjana imati bržu i dostupniju liniju. 

 Ovim promjenama ispravljamo i nepravdu prema stanovnicima Krstarice, koji će ponovno biti direktno povezani sa sportskim centrima na Poljudu. 

 Zahvaljujemo predsjednici GK Mertojak, Jagodi Cicvarić Goreta, i predsjedniku GK Žnjan Tonćiju Vatavuk, na konstruktivnim  prijedlozima u interesu naših sugrađana, kao i Prometu Split koji je prihvatio naše zajedničke zahtjeve. 

 Novi vozni red i početak prometovanja očekujemo do Dana kotara Trstenik i blagdana sv. Ivana.  Obavijest će biti objavljena na stranicama Prometa nekoliko dana ranije.

POSLJEDNJE DODANO: