13. GODINA AKCIJE

Dajte krv, osvojite dres Ivana Perišića: Novo izdanje humanitarne akcije sportskih novinara “4N”

Splitski sportski novinari, poznati kao “4N”, i ove godine organiziraju svoju trinaestu akciju dobrovoljnog darivanja krvi, pozivajući sve zainteresirane da se pridruže humanitarnom činu. Akcija će se održati u novinarskom salonu stadiona Poljud u četvrtak, 2. svibnja, od 11:00 do 16:00 sati.

U suradnji s Crvenim križem, akcija će omogućiti svima koji žele dati krv da to učine na jednostavan i organiziran način. Ova inicijativa ima podršku ne samo sportskih novinara, već i HNK Hajduka, Splitskog kluba Olimpijaca te mnogih drugih splitskih sportskih klubova i sportaša. Osim toga, akciju su podržali i sponzori koji su osigurali poklone za sve sudionike.

U prethodnih dvanaest izdanja prešli su brojku od 600 prikupljenih doza krvi, a u trinaestoj akciji računaju i na novi rekord. Za sve davatelje krvi osigurali su obroke okrijepe i piće, kao i prigodne poklone za sve, a posebne poklone za najmlađe darivatelje i one koji krv daruju prvi put. Najsretniji darivatelj otići će kući s originalnim dresom igrača Hajduka, ovoga puta to je potpisani dres Ivana Perišića, a osigurali su i deset ulaznica za utakmicu Hajduka i Varaždina na Poljudu.

Dres je poklon Hajduka, ulaznice su iz kontingenta SuperSporta, dok su ostale poklone osigurali sponzori akcije, tvrtke Tommy, Cedevita, Gastro ribarnice Brač, Heineken, Apfel…

POSLJEDNJE DODANO: