POKUŠAJ UBOJSTVA KOD METKOVIĆA

Čekićem zadao više udaraca u glavu mladiću nakon što mu je “omeo” noćni odmor

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković 56-godišnji hrvatski državljanin se sumnjiči za kazneno djelo ubojstva u pokušaju.

Naime, osumnjičeni je oko 1 sat u nedjelju, 25. veljače, u neposrednoj blizini ugostiteljskog objekta koji se nalazi u mjestu Gabela Polje u BiH, revoltiran bukom koja je ometala njegov noćni odmor, odgurnuo i oborio na tlo 23-godišnjeg hrvatskog državljanina, nakon čega mu je čekićem zadao više udaraca u predjelu glave.

Vidjevši napad, u obranu oštećenog je priskočio 19-godišnjak, također hrvatski državljanin koji se s oštećenim nalazio u društvu, ali je osumnjičeni tada čekićem ozlijedio i njega.

Oštećeni su zatražili liječničku pomoć u zdravstvenoj ustanovi u Metkoviću odakle su upućeni u dubrovačku bolnicu gdje je pregledom utvrđeno kako je 23-godišnjkak zadobio lakše tjelesne ozljede, a 19-godišnjak teške tjelesne ozljede.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 56-godišnjak je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

POSLJEDNJE DODANO: