PULJAK I IVOŠEVIĆ SE OGLASILI

Brutalni napad na prometnog redara u Stobreču: “Ovo je strašno, zabrinjavajuće i neprihvatljivo”

Sinoć je u Stobreču brutalno pretučen prometni redar, službena osoba koja je obavljala svoj posao. – izvijestio je gradonačelnik Splita, Ivica Puljak.

Puljak je osudio taj brutalni napad na prometnog redara kao potpuno neprihvatljiv čin nasilja nad službenom osobom koja je obavljala svoj posao. Napadnut je samo zato što je obavljao svoje dužnosti, provodeći red i zakon na gradskim ulicama. – navodi.

Sinoć je u Stobreču brutalno pretučen prometni redar, službena osoba koja je obavljala svoj posao. Napadnut je samo zato što nekome ne odgovara provođenje reda i zakona, i to čak ne nad osobom koja ga je napala. Ovo je strašno, zabrinjavajuće i potpuno neprihvatljivo. Očekujem da se takvi pojedinci maknu s naših ulica, da se počinitelj najstrože kazni i da se pošalje jasna poruka kako se ovakvo nešto više nikada ne smije ponoviti.

Oni koji provode red i brinu o našem gradu i svima nama, ne smiju postati mete divljaštva i iživljavanja pojedinaca kojima je nasilje i nered jedini cilj. Nećemo to dopustiti. Učinit ćemo sve što je u našoj moći da zaštitimo naše kolege u obavljanju njihovog posla. Kolegi želimo brz i potpun oporavak. – stoji u objavi gradonačelnika.

Njegovu objavu podijelio je i njegov zamjenik Bojan Ivošević te dodao:

Uz sve navedeno istaknut ću da je napadnuti prometni redar primjer profesionalnog pristupa poslu, dobri duh službe i jedini nagrađeni prometni redar u prošloj godini. Očekujemo najstrožu moguću kaznu za napadača koji mu je nanio teže tjelesne ozljede prilikom obavljanja službene dužnosti. – stoji u objavi.

POSLJEDNJE DODANO: