POSLJEDNJE PORUKE

Branko Bačić: “Glas od centra na desno koji nije za HDZ je indirektno glas za Milanovića”

Iz HDZ-ove X. izborne jedinice održali su posljednje obraćanje za javnost dan prije izborne šutnje.

Govorio je tako šef splitskog HDZ-a Tomislav Šuta o razdoblju protekle kampanje, a dotaknuo se i splitskog gradonačelnika Ivice Puljka.

– Ono što smo pokazali u ovoj kampanji je snaga i odlučnost i da gradu Splitu želimo dobro. Glavna poruka gradske vlasti je prevara samog gradonačelnika koji se sakrio i nije postojao u samoj kampanji. On i njegova žena dobro su istrgovali svoja mjesta i za njih je Split očito bio samo odskočna daska za dalje. Pokušali su nas i zabraniti nakon 34 godine, a pokazali smo zajedništvo i da Split ima emocije. Gradonačelniku i zamjeniku poslana je poruka i pokazali su strah i nisu ništa konkretno napravili, kazao je Šuta.

I župan Blaženko Boban poslao je svoju posljednju poruku biračima:

– Obraćam se mladim obiteljima i ljudima. Sukreator sam programa za demografiju koji se uspješno provode u našoj županiji koje je HDZ stavio u svoju službu. Isto tako, ugodno sam iznenađen koliko je mladih bilo u našim kampanjama i što je najvažnije mladi koji nisu opterećeni politikom nas podržavaju, a to sve govori, kazao je Boban.

Damir Krstičević kratko je istaknuo da je Andrej Plenković najbolji izbor:

– Nije nam svejedno tko nas vodi. U 90-im imali smo najboljeg kao što imamo i sada, a to je Andrej Plenković. Zato birajmo sigurnost, razvoj i snažnu Hrvatsku. Birajmo HDZ, rekao je general.

Za kraj, nositelj Bačić je kazao kako je ovo najbolja kampanja:

– Ovo je najbolja kampanja do sada, a ja sam ih puno prošao. Ovoga puta smo osjetili emociju naših građana kakvu još nismo doživjeli. Koliko je mladih ljudi bilo isto govori. Želim poručiti biračima da je glas od centra na desno koji nije za HDZ indirektno glas za Zorana Milanovića. Izbor je jasan. Ili najgori premijer u povijesti države Milanović ili najbolji do sada Plenković. To nije dojam ili stvar percepcije, to su činjenice i zato birajte listu broj 7., zaključio je Bačić.

POSLJEDNJE DODANO: