UBOJSTVO ZGROZILO SPLIT

Braća se sukobila s mladićem pa stariji otišao po nož, izbo ga je do smrti

Od posljedica uboda nožem u predjelu prsišta, u splitskoj je bolnici koju minutu poslije 1 sat u noći život izgubio 22-godišnji L.B. napadnut od strane muškarca u ulici Mažuranićevo šetalište koja se na tom mjestu križa s ulicom Domovinskog rata. Nedaleko od hotela Corner, kako se sumnja u policijskoj istrazi, nožem je mladića ubo Ante R. (31) pred očima svog brata Ivana R. (26).

Policijski istražitelji, zapravo, tek trebaju sklopiti mozaik i utvrditi kaznenu odgovornost ove dvojice kako bi sa sigurnošću mogli donijeti zaključak o počinitelju, a kasnije shvatiti i motive ubojstva koje je glavna tema subotnjih izdanja novina i uobičajenih vikend druženja.

Prvo je ovo ubojstvo ove godine na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske koja je prošlu godinu i ostala na brojci od jednog ubojstva, i to onog u kojem je žena usmrtila svog partnera na predjelu Visoka, krajem travnja 2023. godine.

Do ranih je jutarnjih sati policija razgovarala s gostima i osobljem obližnjih ugostiteljskih i drugih uslužnih objekata koji su bili otvoreni kako je to i inače u noćima s petka na subotu, sve kako bi do detalja rasvijetlili krvoproliće kojega se povezuje s drogom jer je poznato kako su napadači konzumenti narkotika. Verzija priče koja je i dalje neslužbena jest da se tragedija dogodila jer je mladić braći odbio dati novac kojega su ga žicali.

POSLJEDNJE DODANO: