NOVO POJAČANJE "ŽUTIMA"

Borna Kapusta, igrač odličnih poteza, dolazi u Split

Borna Kapusta novi je igrač Splita, reprezentativac Hrvatske potpisao je dvogodišnji ugovor s “Žutima”. Kapusta (27 godina, 183 cm) je organizator igre, rođen je u Koprivnici, prošlu sezonu igrao je u ABA ligi za SC Derby, a prije toga nosio je dres Cibone, Gorice, Zaboka i Križevaca.

Jako mi je drago da sam ovako brzo našao zajednički jezik s vodstvom kluba i trenerom, trenutno sam u reprezentaciji, ali isto tako jedva čekam da sezona krene i da krenem sa Splitom u nove pobjede. Mislim da je Split odličan grad za mene i suprugu i nadam se da ćemo svi zajedno uživati u pobjedama, rekao je Kapusta koji će nositi broj 44 na dresu.

Nedavno smo napisali da su dolasci Jordana i Škare prvi koraci sportskog direktora Tea Čizmića i da je stalno na putu. Teo niže kilometre i kvalitetne igrače i ne namjerava se zaustaviti.

Borna će nam biti veliko pojačanje, tražili smo igrača koji po svom profilu druge čini boljima, a Borna je baš to. Igrač asistencije, odličnih poteza i stabilnog šuta, rekao je Čizmić.

POSLJEDNJE DODANO: