BURNA NOĆ U ZADRU

Bez vozačke dozvole bježao policiji, odbio test na droge i alkohol pa se opirao uhićenju

U subotu u 20.15 u Ulici Nikole Jurišića u Zadru policajci su pokušali zaustaviti osobni automobil kojim je upravljao 36-godišnji muškarac, no on se dao u bijeg.

Naime, oglušio se na naredbu. Nedaleko od tog mjesta izašao je iz automobila i pokušao pobjeći pješice. Policijski službenici su ga brzo sustigli. Budući da je pružao aktivni otpor, uhićen je uz uporabu sredstava prisile te primjenom tjelesne sile.

Naknadno je utvrđeno kako muškarac nema važeću vozačku dozvolu – oduzeta mu je. Odbio je test na opojna sredstava (alkohol, droge).

Oduzetu mu je vozilo, vučnom službom smješteno je u okrug PU zadarske. 36-godišnjak je smješten u službene policijske prostorije do uhićenja, nakon čega će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru, piše 057info

Deset minuta iza ponoći u Ulici 4. gardijske brigade HV-a, policijski službenici su zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 31-godišnjak pod utjecajem alkohola od 2,18 promila. Kod njega je pronađeno i 0,9 grama marihuane.

Vozač je uhićen i smješten u službene policijske prostorije. Policija je zaplijenila i njegovo vozilo. Nakon otriježnjenja i on će biti priveden pred prekršajnog suca Općinskog suda u Zadru.

POSLJEDNJE DODANO: