SRAMOTNO

Besramna krađa na Mljetu: “Kakav je to profil ljudi i dokle će se to tolerirati?”

Zašto je netko odlučio uništiti simpatičnu atrakciju postavljenu na jednom od mljetskih vidikovaca baš nikome nije jasno. Kome je uopće mogao smetati fotopoint u obliku srca koje je promoviralo ovaj otok, pozivalo na posjet prirodnim ljepotama Mljeta? Jednostvno nemar i nebriga pojedinca ili više njih koji očito nemaju osjećaja za vrijedno, prenosi Dubrovački vjesnik.

Fotografije uništenog ‘mljetskog srca‘ koje, sigurno je, krasi foto-uspomene brojnih posjetitelja otoka, proslijedili su iz Turističke zajednice Općine Mljet. Na njima je vidljiv vandalski čin nepoznate osobe ili više njih koje su proteklog vikenda doslovno prepilile željezni nosač iz neshvatljivih razloga.

– Prije godinu dana smo postavili fotopoint u obliku srca koji je bio na odličnoj lokaciji i svi su uživali u njemu, kako turisti tako i domaći. Netko je nažalost u noći sa subote na nedjelju prepilio po željeznom nosaču i uzeo srce. Pitanje je kakav je to profil ljudi, a žive u našoj zajednici, koji se s ovakvima stvarima bave i dokle će se to tako tolerirati?! – zapitali su se iz TZO Mljet, javlja Dubrovački vjesnik.

POSLJEDNJE DODANO: