OPLELA PO DOGRADONAČELNIKU

Bekavac oštro kritizira Ivoševića: Optužuje ga za podjele i omalovažavanje nacionalnog identiteta

Splitska gradska vijećnica Lidija Bekavac iz Hrvatske građanske stranke (HGS) oštro je kritizirala splitskog dogradonačelnika Bojana Ivoševića, optužujući ga da javno omalovažava Hrvatsku reprezentaciju i time šalje poruku podjele, mržnje i frustracije prema domoljublju.

Njezinu objavu prenosimo u nastavku:

Ivošević ponovno pokazuje svima javno, bez imalo srama tko je i što je.

Omalovažava Hrvatsku reprezentaciju i sve ono što ona znači i predstavlja svakome od nas u Lijepoj Našoj.


Svi smo svjedoci kako nas posljednjih godina ponajviše ujedinjuje upravo naša nogometna reprezentacija zbog koje istok i zapad, sjever i jug Hrvatske živi i diše kao jedno i to je ono što njemu zapravo smeta. Ovakvom porukom on djeluje protiv našeg Hrvatskog identiteta i sa ovim šalje poruku podjele, mržnje i frustriranosti prema bilo kojem obliku domoljublja pa tako i gledanju Hrvatske reprezentacije na našoj lipoj splitskoj Rivi.

Tom prilikom spominje i Hajduk u pokušaju da manipulira njegovim navijačima, no čvrsto vjerujem da mu to neće uspijeti jer je Hajduk prije svega hrvatski klub.

Do sada smo svi mogli zaključiti da nije baš uspješan na položaju koji obnaša, a sada je još gori u ideologiji koju besramno nameće.

Ovo je nedvojdbeno još jedan porazni presedan u povijesti grada Splita od kada je Puljak gradonačelnik, ovo je najbolji pokazatelj i odraz vlasti u gradu koja ne radi ono što bi trebala već nameće ono što ne smije.
– stoji u objavi.

Ivošević ponovno pokazuje svima javno, bez imalo srama tko je i što je.Omalovažava Hrvatsku reprezentaciju i sve ono…

Posted by Lidija Bekavac on Wednesday, June 12, 2024

POSLJEDNJE DODANO: