Van Gaal čeka odluku o Wengeru?

Prilično je izgledno da će izbornik nizozemske nogometne reprezentacije Louis van Gaal nakon Svjetskog prvenstva doći raditi u Premierligu, a engleski se mediji ovih dana natječu u koji će ga klub smjestiti.

U subotu je Daily Mirror, pozivajući se na izvore iz Nizozemske, objavio kako su čelnici Manchester Uniteda održali razgovore s Van Gaalom na tajnoj lokaciji. Iz Uniteda su nekoliko sati kasnije to demantirali, a otočke je tiskovine to motiviralo da u nedjelju gurnu 62-godišnjeg stručnjaka prema – Arsenalu.

Van Gaal je više puta isticao da se nakon SP-a želi okušati u Premierligi, a donedavno ga se uglavnom dovodilo u vezu s Tottenhamom. No, Sunday People tvrdi da nizozemski trener odlučio kalkulirati, odnosno da čeka kakva će biti sudbina Arsenea Wengera u Arsenalu. Ako se francuski strateg predstojeće ljeto rastane s ”topnicima” poslije 18 godina, Van Gaal bi navodno volio uskočiti na njegovo mjesto.

Ako u tome ima istine, očito je Van Gaal odlučio držati otvorenima sve opcije premda se i dalje čini da je najbliži White Hart Laneu.

POSLJEDNJE DODANO: