PLJUŠTE REAKCIJE

Bašić: ”Osvetnički niz gradske vlasti u Splitu se nastavlja”

Čelnik splitskog HSLS-a, Hrvoje Bašić, komentirao je aktualna događanja u Splitu, posebice slučaj otkaza Ingrid Pečarević, stručne voditeljice Javne ustanove za upravljanje Park-šumom Marjan.

Pečarević je dobila otkaz u 65-oj godini, svega dva mjeseca prije nego što je trebala ispuniti uvjete za mirovinu.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

Osvetnički niz gradske vlasti u Splitu se nastavlja!

Nakon što su čak dvije angažirane tvrtke odbile potpisati Plan upravljanja kao njegovi izrađivači – iz jednostavnog razloga što takav Plan očito nije u skladu sa zakonom, već se radi isključivo o „mokrim snovima“ Marinića i ostatka ekipe čiju podršku dotični uživa, u potrazi za novom žrtvom koja će staviti svoj potpis, mobing se prelio na djelatnike.

Prvo su „eliminirali“ nepodobne iz JU (stručnu službe kao i pravnicu), a onda red je došao na stručnu voditeljicu, koja je sad dobila otkaz zbog toga što svojim potpisom nije htjela garantirati za Marinićev plan upravljanja šumom. I to samo dva mjeseca prije uvjeta za mirovinu. Strašno!

Tajnik Centra Igor Skoko nedavno je izjavio za Marinića kako je „nemoguće da takav ‘ludi’ zaljubljenik u Marjan, napravi nešto što bi moglo napraviti štetu“.

Pa kad ste toliko uvjereni u njegovu i vlastitu nepogrešivost, onda lijepo preuzmite odgovornost za sve eventualne posljedice skupa s Marinićem i potpišite se sami!

P.S. Možete za potpis pitati i predsjednika Upravnog vijeća. Istog onog kojem najuža familija zarađuje na odvjetničkim poslovima ustanove kojom on presjedava? #kakoTo❓

Politbiro Centra može biti ponosan! 🎪

POSLJEDNJE DODANO: