USPJEH ZA USPJEHOM

Baby Lasagna nakon britanske ušao i na američku top ljestvicu

Naš predstavnik na ovogodišnjoj Euroviziji Baby Lasagna ponovno je na prvom mjestu Billboardove ljestvice za Hrvatsku. Njegov hit “Rim Tim Tagi Dim” vratio se na prvo mjesto i pretekao singl “Fantazija”, kojeg pjevaju Miach i Grše. Inače, Grše je na ljestvici već devet tjedana.

Na trećem mjestu je Joost Klein koji je diskvalificciran iz finala Eurovizije s pjesmom ‘Europapa’, a oism njega među 20 su još 4 pjesme koje smo mogli čuti u Malmou.

Francuz Slimane je s pjesmom “Mon Amour” je na šestom, a Nemo s “The Code” na osmom. Talijanska predstavnica Angelina Mango “La Noia” je 11., a Ukrajinke alyona alyona & Jerry Heil su 12. s pjesmom “Teresa & Maria”.

Baby Lasagna uspio je doći i na svjetsku Billboard ljestvicu 200 pjesama. Njegova pjesma koja je osvojila najviše glasova publike na Euroviziji trenutno je na 139. mjestu.

Ispod njega se smjestio Slimane s pjesmom ‘Mon Amour’ na 144. mjestu. Na toj ljestvici su također i Joost na 51. mjestu te Nemo koji su na 52. mjestu.  Podsjetimo, Marko Purišić je prošlog petka ušao i na britansku top-listu singlova, i to na 36. mjesto.

Osim Babyja Lasagne, u prvih 40 najprodavanijh i najslušanijih singlova u Britaniji uvrstile su se još dvije eurovizijske pjesme.

Pobjednička “The Code” švicarskog umjetnika Nema na 18. je mjestu, a “Europapa” Joosta Kleina tjedan je završila 37. poziciji.

Na broju jedan, treći tjedan zaredom, američka je pjevačica Sabrina Carpenter sa singlom “Espresso”, piše Večernji list.

POSLJEDNJE DODANO: