Ivica Hlevnjak spasio BBB-a u blizini Poljuda

Hajdukova legenda Ivica Hlevnjak Bukle spasio je nakon utakmice Hajduk – Dinamo navijača gostujuće momčadi, koji je napadnut na cesti pored Poljuda. Priča se u nedjelju proširila po gradu, pa smo nazvali samog Hlevnjaka…

– Najgori su ti huligančići od 15 godina, jedan takav zagrebački doša je na raskršće kraj stadiona, di je krcato torcidaša pilo piće posli utakmice. Sigurno je provocira, kad ga je napalo. Vidija san da je njih pet-šest naletilo je na njega, pa san i ja potrča tamo, vičući: “Stanite, ubit ćete dite”… maloga san pokrija, zaštitija, a onda san se u ciloj toj gužvi, di je u međuvremenu natrčalo još navijača, i ja naša na podu… Ovi naši su me pripoznali, nakon nekog vrimena to se smirilo tako šta je doša jedan policajac i odveja toga maloga – ispričao nam je Hlevnjak.

Ovaj potez Hajdukova veterana naišao je na odobravanje pristaša “bijelih”…

– Svi su me posli tili častit pićen… A šta ćeš, moraš dite zaštitit jer je moglo bit većeg vraga, pa bi opet bilo po Hajduku, da smo ovakvi, onakvi… U ciloj gužvi me nije udrilo, samo mi je lakat strada kad san pa na cestu. A bija san baš sad na utakmici u odijelu i poslin san se mislija da će me žena doma ubit kad me vidi s razbijenin odijelon – zaključio je Hlevnjak, koji je sa 665 utakmica za Hajduk drugi na vječnoj listi iza Frane Matošića, a najradosnijim trenutkom karijere smatra doček nakon osvajanja titule prvaka 1971. godine.

POSLJEDNJE DODANO: