U četvrtak otvorenje do sad najvećeg jubilarnog 10. izdanja Moondance festivala uz Ben Simsa

Osim na tri glavne večeri u srednjovjekovnoj kuli Kamerlengo program će se odvijati i na dva party broda – Pirate Boat i Electric Boat koji će isploviti ispred kule u petak i subotu u 17.00, te na dj i produkcijskim radionicama koje su rezervirane od 19-21 u prizemlju Kule Kamerlengo u petak i subotu. Tradicionalnim afterom završit će 10. izdanje Moondance Festivala. Ukrcavanje na brodove je sat vremena prije isplovljavanja, tj od 16.00. Svi izvođači su maksimalno motivirani da daju sve od sebe jer su čuli sve najbolje o Moondanceu i njegovoj publici.

Ovogodišnje izdanje je dvostruko slavlje, 10 godina festivala i 30 godina rada Pero FullHousea, začetnika festivala koji sprema poseban set za zatvaranje. Molimo sve posjetitelje da potraže parking dalje od centra zbog velikih gužvi te da po mogućnosti dođu što ranije iz istog razloga.

Ulaznice se mogu kupiti online na Entrio.hr i njihovim poslovnicama te na dan ispred ukrcaja na brodove te ispred Kule Kamerlengo od 20.00.

Ben Sims – jedan od najboljih svjetskih techno dj-a predvodit će otvaranje 10. jubilarnog izdanja Moondance festivala u četvrtak 27.7.2023. Moondance festival za svoje 10. izdanje od četvrtka 27.7. do nedjelje 30.7. priprema pravu poslasticu za sve technoljupce i one koji će to tek postati. Najveći do sada, Moondance festival osim tri glavne večeri u kuli Kamerlengo priprema party brodove Pirate Boat i Electric Boat, radionice The Art of DJing i Produkcijske metode Algoraving with Mercury te After party za kraj. Ukupno 8 događanja na 4 lokacije s preko 30 stranih, regionalnih i lokalnih izvođača.

Prva večer rezervirana je za trosatni set jednog od ponajboljih svjetskih techno dja – Ben Simsa iz Londona koji je 2021 ponio titulu The Best Of British – Underground Hero. Uz njega će na uvodnoj večeri nastupiti Skeptik u b2b setu s Jan Kinčlom, DJ Jock iz Splita, Vakat iz Podgorice, Mozer iz Zagreba, Beko iz Metkovića i Vazdaisti iz Viteza.

Druga večer u kuli Kamerlengo posvećena je ženama u technu. U suradnju s HUSH! projektom naše proslavljene djice Insolate, po prvi put na Moondanceu će nastupiti Adriana Lopez, kolumbijska čarobnica za koju je londonski Fabric izjavio da je jedna od najutjecajnijih figura u technu čiji je doprinos u 20- godišnjoj karijeri nemjerljiv. Madalba iz Berlina treća je headlinerica druge večeri, Tresor rezidentica i jedan od omiljenijih figura berlinskog noćnog života.Njima će teren pripremiti mlade snage čije vrijeme dolazi, premijerno na Moondancu, Ana RS iz Crne Gore, DJ April iz Banja Luke i splitska Mokosh.
Treća, završna večer rezevirana je za berlinski Tresor. Suradnja najboljeg techno kluba u povijesti i Moondance festivala ušla je u 5. godinu koja nam donosi najbolje od rezidentnih izvođača nenadmašne techno institucije. Gošća večeri je ikona berlinske techno scene Bloody Mary koju nije potrebno previše predstavljati. Večer će upotpuniti, sad već sigurno možemo reći, miljenici domaće publike, Tresor i Moondance rezidenti The Analogue Cops – live i Handmade. Večer će otvoriti lokalni, trogirski talent Marko Vuletić koji će premijerno odraditi svoj nastup uživo. TAMAN crew iz Splita će nastaviti zagrijavati publiku, ovaj put u dvočlanoj postavi El Commando i Kommoda. Večer će zatvoriti Pero FullHouse slavljeničkim setom povodom 30 g. dj karijere .

POSLJEDNJE DODANO: