Splićani vs. Zagrepčani za najveseliji Advent

Pripreme za blagdanske dane koji su pred nama lagano se zahuktavaju. Glazba, zabava i umjetnost koju donosi bogati program “Adventa u Splitu“  na kratko će se preseliti u glavni grad Lijepe naše. Zagreb će tako na jedan dan osjetiti i doživjeti čari splitskog Adventa uz prepoznatljive dalmatinske delicije, glazbu i puno, puno smijeha i zabave.

Program “Advent u Splitu“, koji će se održati u srijedu (25. studenog) od 15:30 do 18:30 sati na glavnom zagrebačkom trgu, predstavit će Zagrepčanima splitsku blagdansku ponudu kao i cjelokupni program ovogodišnjeg Adventa u Splitu, a sve to zahvaljujući potpori Turističke zajednice Grada Splita.

Splićani će ovom uvertirom u nadolazeće blagdane, Zagrepčanima i njihovim gostima dočarati “šušur” i poseban blagdanski ugođaj kojim će već za nekoliko dana odisati njegovim pjacama i kalama. 

Bogati program događanja i manifestacija “Adventa u Splitu“, predstavit će direktorica Turističke zajednice, Alijana Vukšić, dok će za dobro raspoloženje posjetitelja biti zadužen splitski dvojac Marijana Batinić i Luka Nižetić koji će u sklopu kulinarskog showa “Moja adventska spiza“ građanima predstaviti tradicionalne dalmatinske specijalitete. Posjetitelji će se ovom prilikom moći rasplesati na dobru glazbu koju će za njih puštati poznati splitski DJ Sensi kao i sudjelovati u nagradnoj igri koja donosi vrijedne nagrade: povratne karte Croatia Airlines ili HŽ Putničkog prijevoza do Splita, ulaznice za predstave splitskog HNK, te piće i zalogaj dobrodošlice u splitskom wine baru Paradox kojima dodatno mogu začiniti svoj boravak u najlipšem gradu na svitu.

Stoga vas i ovi putem pozivamo da, osim ovog predstavljanja splitskog Adventa u Zagrebu, posjetite i Split i njegov veliki “Božićni sajam“  i uživate u raznovrsnoj ponudi prigodnih suvenira, nakita, ukrasa te pronađete jedinstven poklon za svoje najmilije. Razmazite svoja osjetila gastronomskim poslasticama koje nude šarmantne kućice uz zvukove veselih božićnih hitova te iskoristite priliku za obiteljsko druženje uz bogat dječji program.  Dođite u Split i doživite najzabavniji Advent, s napomenom da ne zaboravite sunčane naočale!

Više informacija o Adventu u Splitu pronađite na www.visitsplit.com

POSLJEDNJE DODANO: