Proizvođač sportske opreme 4F ponosno je stao uz europske vaterpolske prvake

Najbolji hrvatski vaterpolisti, aktualni prvaci Europe, danas su dobili snažan vjetar u leđa za sva natjecanja u narednim sezonama. Podršku im je kroz trogodišnji ugovor pružila poznata sportska oprema 4F koja je i službeno postala ponosni partner Hrvatskog vaterpolskog saveza.

4F već više od 15 godina podjednako podržava i profesionalce i amatere u raznim sportovima, a već je dugi niz godina i sponzor hrvatskih olimpijaca. Ugovor o suradnji je u ime 4F sportske marke na bazenima Mladost potpisao menadžer za Hrvatsku Marko Bljaić i glavni tajnik Hrvatskog vaterpolskog saveza Ivan Milaković, u prisustvu izvršnog dopredsjednika HVS-a Perice Bukića.  

Naša suradnja započela je još u Tokiju, nastavila se u prošloj godini, a sada smo je i službeno zaokružili potpisom ovog ugovora kojim će nas 4F pratiti u dužem vremenskom razdoblju. Ovu zaista kvalitetnu opremu koristit će sve naše selekcije, a posebno je ključna za seniorsku reprezentaciju koju očekuju dva svjetska i europsko prvenstvo, nakon čega im slijedi kruna sportskih natjecanja, odnosno Olimpijske igre u Parizu – rekao je Bukić.

Prilikom predstavljanja suradnje Marko Bljaić izrazio je zadovoljstvo u ime tvrtke 4F te istaknuo:

Čast nam je i zadovoljstvo službeno oformiti suradnju dva uspješna sportska brenda, odnosno HVS-a i 4F-a. Naš brend ponosni je partner hrvatskog sporta, a u ovom konkretnom slučaju, vaterpolskog saveza koji je među najtrofejnijima u svijetu. S ponosom se povezujemo s aktualnim europskim prvacima te vjerujem da će se suradnja nastaviti jednako uspješno kao i do sada. Uvjeren sam da je pred nama još mnogo kvalitetnih godina suradnje i zajedničkih proslava.

POSLJEDNJE DODANO: