Subotić: Nisam odlučio što ću na kraju sezone, ovisi o stanju na Gripama i ponudama

Nakon pobjede protiv Zaboka kojom je osiguran ostanak u A1 ligi, pred košarkašima Splita je gostovanje u Križevcima. Utakmicu je najavio kapetan “žutih” Srđan Subotić.

– Mislim da smo pobjedom protiv Zaboka i matematički osigurali opstanak tako da možemo mirno privesti sezonu kraju. Kako je trener nekoliko puta naglasio, ovo je odlična prilika za mlade igrače da steknu dodatno iskustvo i da pokažu što znaju. Mogu se nametnuti i pokazati da se na njih može računati, a mi stariji ćemo pomoći koliko bude trebalo i nadam se da ćemo završiti sezone na najbolji mogući način – kazao je Subotić naglasivši kako ipak treba zadržati ozbiljnost posljednjih nekoliko dvoboja.

– Nema kod nas nikad opuštanja, kod nas je ono pravilo “ajmo još samo ovu pa ćemo malo lakše”, ali tako je uvijek. Svaka sljedeća je najvažnija. 

Osvrnuo se i na sutrašnjeg suparnika.

– Trebali bi svi ići u Križevce, valjda nitko neće ispasti na zadnjem treningu. Oni su nezgodni pogotovo na domaćem terenu, prošli put smo se namučili s njima iako nam je to bila jedna od najvažnijih pobjeda ove godine u kojoj smo se digli nakon jednog niza poraza. Pojačali su se s nekoliko iskusnih igrača uoči Lige za ostanak i vidljivo je da igraju dobro u zadnje vrijeme. Njima je svaka pobjeda bitna stoga očekujem jako tešku i neizvjesnu utakmicu – dodao je kapetan “žutih”. 

Upitali smo ga i kakvi su mu planovi nakon završetka sezone s obzirom da mu u lipnju istječe ugovor sa Splitom.

– Nisam još o tome razmišljao, znam jedino da nastavljam igrati, a gdje, što i kako, vidjet ćemo još. Sve opcije su otvorene. Ovisi kakvo će stanje biti ovdje i kakve će ponude biti – zaključio je Subotić. 

POSLJEDNJE DODANO: