Što je to arbitražno klađenje i kako možete ostvariti profit?

Jeste li ikada čuli za strategiju klađenja u kojoj sigurno zarađujete bez obzira je li vaš tim gubi ili pobjeđuje? Na prvi pogled zvuči nemoguće, ali je itekako istina. Riječ je o strategiji ‘arbitražnog klađenja’, a dobra stvar je što ne morate znati previše o sportu i kakav je koji tim kako biste koristili ovu strategiju. Ono što je ključno je prepoznati pravi trenutaka kada se odlučiti za ovu vrstu klađenja.

Kako arbitražno klađenje funkcionira?

Strategija arbitražnog klađenja je sljedeća – ono što je bitno je da igrač postavi dvije ili više oklada na istu utakmicu. Na takav način, igrač je postavio sigurnu okladu koja će mu donijeti profit bez obzira na rezultat. Bitno je prepoznati koeficijente koje kladionice nude na iste sportske događaje. 

Štoviše, prema temeljito istraženom vodiču koji je razradio CasinoAlpha, arbitražno klađenje je jedan od rijetkih održivih pristupa klađenju koji će sigurno vratiti profit igračima.

 Đoković vs Nadal

Najbolje je objasniti na primjeru teniskog meča.  Koeficijent između Đokovića i Nadala varirat će ovisno o kladionici. Tako će, primjerice, jedna kladionica na Đokovićevu pobjedu dati koeficijent 2.08  dok će druga ponuditi koeficijent 2.09. Za Nadala koeficijenti će biti 1.86 i 1.85. Ono što možemo uočiti je da razlika u koeficijentima nije velika i zato je idealna da se iskoristi arbitražna strategija klađenja. Nakon toga, igrač u jednoj kladionici stavlja okladu na Đokovića, a u drugoj na Nadala što mu donosi siguran dobitak jer će sigurno dobiti jednu od dvije oklade koje je postavio.

Arbitražno klađenje jedan je od domišljatih načina kako ostvarivati zarada, ali nije ih lako pronaći. A profit koji se ostvaruje je siguran, no potrebno je strpljenje za veću zaradu. Stoga se igrač treba naoružati strpljenjem i trudom kako bi osigurao solidan profit.  

*Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. 

POSLJEDNJE DODANO: