“Ovo neće bit koncert samo za Splićane, nego za cijelu regiju”

Za veliki koncert Miše Kovača u Spladium Areni 11.travnja prodane su gotovo sve ulaznice. Od ponedjeljka će na svim prodajnim mjestima Adriaticketa i na blagajni Spladium Arene biti pušteno u prodaju novihtisuću karata.

–  Ulaznice kupuju sve dobne skupine, kako se kaže, od 8 do 88. Kako je velika potražnja za sjedećim mjestima, potrudili smo se da na uštrb partera dodamo novih tisuću sjedećih mjesta koje su u prodaji od ponedjeljka –  pojasnio je Renco Posinković, direktor marketinga i prodaje Spaladium Arene.

Ulaznice se prodaju u cijeloj Dalmaciji, kazao je, ovo neće bit koncert samo za Splićane nego za cijelu regiju.

 Organizator koncerta, manager Florijan Kordić, podsjetimo, u suradnji s Klobuk Travelom iz Podstrane osigurao je besplatne prijevozne linije  za splitske građane starije od 60 godina. Prijevoz će se vršiti u desetak luksuznih kombija, a nekoliko dana prije samog koncerta objavit će se autobusne postaje u Splitu gdje će vozila kupiti starije obožavatelje legendarnog Miše.Organizatori su složni da će po svemu sudeći ovaj koncert Mate Miše Kovača biti neponovljiv. U prilog toj tvrdnji ide i izjava legendarnog pjevača kada je najavljen koncert.

– Pjevam kome hoću i kad hoću, a mene je Split stvorio i ovaj nastup će biti poseban!

Podsjetimo i da će s Mišom na pozornici nekoliko pjesama zapjevati i njegova kći Ivana Kovač.

POSLJEDNJE DODANO: