Holy zadovoljna, ali i zabrinuta zbog anketa

– Ne želim da se mi zanosimo anketama sa čijim rezultatima sam s jedne strane zadovoljna, a s druge zabrinuta – rekla je u Čakovcu Mirela Holy, predsjednica ORaH-a, stranke koja je u istraživanju CRO Demoskop došla na treće mjesto po popularnosti, dok je ona na drugom mjestu.

U Čakovcu je osnovana 16 podružnica OraH-a, i to svega nekoliko sati nakon što je podružnica stranke ustrojena i u Zaboku.

– Nisam detaljno vidjela rezultate istraživanja, ali imam dojam da se počinju osjećati određeni efekti rada na terenu jer smo osnovali 16 organizacija. Zahvaljujem se građanima koji su se pozitivno izjasnili o meni i o stranci i nadamo se da ćemo svojim radom opravdati povjerenje. Svi pričaju o svojem poštenju, ali se tek u praksi vidi tko je tko – upozorila je Holy, piše tportal.

Osim zadovoljstva rezultatima ankete, predsjednica ORaH-a izrazila je i zabrinutost zbog posljedica koje donosi rast popularnosti.

– Mi još gradimo stranačku infrastrukturu, a zbog rejtinga počeli su nam se javljati problemi. Naime, došli smo u radar drugih političkih aktera, političkih ajkula i pirana, koji su počeli napadati. I to ne samo s ljevice, nego i desnice – rekla je Holy dodavši da u nekim sredinama zbog pritisaka odustaju od angažmana potencijalni članovi stranke ili povjerenici.

POSLJEDNJE DODANO: