U Prugovu poginule sestre, cijelo mjesto je zavijeno u crno. Vozač kombija se udaljio s mjesta nesreće, ali policija ga je ubrzo pronašla…

Četrdesetak minuta nakon ponoći dovršen je očevid prometne nesreće na državnoj cesti 56, nedaleko od ugostiteljskog objekta Verona u Prugovu, u kojoj su život izgubile dvije ženske osobe, sestre u dobi od 36 i 55 godina života.

U sudaru su sudjelovala tri vozila, dva osobna i jedno kombi vozilo, a prema neslužbenim informacija udes je izazvao vozač u kombi vozilu marke Mercedes Vito kada je udario u vozilo Fiat, a koje je u naglom kretanju naletjelo na vozilo marke Dacia iz suprotnog smjera. Nakon nesreće, vozač kombija (47) se udaljio s mjesta događaja, ali policija ga je pronašla u rekordnom roku jer ima mjesto prebivališta nedaleko od pozicije tragedije.

Očevidom je rukovodila zamjenica općinskog državnog odvjetnika Sanja Selman koja će dati svoj sud o okolnostima i posljedicama nesreće u kojoj je Prugovo ostalo zavijeno u crno. Svi sudionici nesreće su s tog područja.
Policija je pozvala sve očevice nesreće da se jave u Postaju prometne policije na brojeve telefona 021/ 504-036 i 504-010 ili osobno pristupe u postaju na adresi Put Plokita 81, Split ili da nazovu 192 ako išta znaju o trenutku u kojem je cesta odnijela još dva života. 

Na Području Policijske uprave splitsko-dalmatinske od početka godine do početka listopada u prometu je život izgubilo 29 osoba.

POSLJEDNJE DODANO: