HUMANE ZVIJEZDE SPLITA

4. Večer dalmatinske riči na Mertojaku

Nakon humanitarne akcije “Dalmacija za svoju dicu” i veličanstvenog koncerta na Gripama sa željom pomoći poboljšanja uvjeta liječenja na Klinici za dječje bolesti KBC, udruga “Humane zvijezde Splita”-Split, znani kao Split stars, u suradnji sa Vijećem GK Mertojak i Hrvatskim društvom skladatelja, organizira već tradicionalnu, četvrtu po redu Večer dalmatinske riči na Mertojaku Mali učenici trećih razreda O.Š. Mertojak svojom pjesmom, recitalom i plesom uputiti će poruku sa Mertojaka, zaustavite ratove, neka djeca prestanu patiti.

I ovaj put pripremili su izvrstan glazbeni program, u utorak 11. lipnja sa početkom u 19,30 sati na Mertojaku, Doverska ulica na Krugu, kao dar svim stanovnicima Mertojaka, a pozvani su i svi oni koji nalaze užitak u lipoj dalmatinskoj riči i pismi. 

Očekuje vas nastup limene glazbe HGD “Stjepan Radić” iz Žrnovnice, Splitskih mažoretkinja, Alena Nižetića, FA Jedinstvo, učenika OŠ Mertojak, klape Sv. Florijan, Nađana Dumanića pjesnika sa Mertojaka, Ženskog pjevačkog društva Marjanke, klapa Sv. Mihovil, Žrnovnica, Friži i Šugardin, Zbora i Mješovite klape Filipa Devića. 

POSLJEDNJE DODANO: