NAJAVLJUJU SPEKTAKL

4 Tenora se vraćaju na Tvrđavu sv. Mihovila!

Šibenik kao grad pjesme dao nam je ključan ‘push’ u karijeri još tamo prije 8 godina na Večerima dalmatinske šansone. Sve ove godine imamo poseban odnos konzumiran i prokušan kroz spomenuti festival, brojne koncerte te nastupe sa Šibenskom narodnom glazbom na dotičnoj tvrđavi – poručio je Đani Stipaničev i o nadolazećem šibenskom koncertu Tenora 30. kolovoza te dodao: “Publika od nas može očekivati ono najbolje, a samo to im možemo i obećati!”

Čarolija šibenskih nastupa

Četiri nagrade publike na Večerima dalmatinske šansone u rukama 4 Tenora i koncerti koji se rasprodaju u svega nekoliko dana dokazuju da upravo sa šibenskom publikom imaju posebnu vezu. Đani Stipaničev, Filip Hozjak, Vladimir Garić i Marko Pecotić Peco ističu kako im je to inspiracija, ali i izazov da svaki put kad stanu pred njih žele ponuditi viši nivo glazbene izvrsnosti i odličnu atmosferu. Tako će biti i ovog puta!

Za mene, a i ne samo za mene, Tvrđava sv. Mihovila najljepša je ljetna pozornica, mislim čak i na prostoru širem od Hrvatske! Koncertni hodočasnik na sv. Mihovilu dobija predivan pogled kao i obilazak jedne od najstarijih utvrda na ovim prostorima – rekao je Đani te dodao kako to uvijek doprinese posebnoj čaroliji koja vlada na koncertima.

Dio čarolije jednog takvog koncerta 4 Tenora i Šibenske narodne glazbe sa šibenske tvrđave koji se rasprodao u rekordnom roku 2022. godine pretočen je i u live album.

Godina ispunjena sjajnim koncertima

4 Tenora prava su koncertna senzacija, a ove godine njihovih će koncerata biti u rekordnom broju diljem Lijepe Naše – što daju naslutiti dva rasprodana Lisinska u Zagrebu za koje se tražila karta više.

Dobar glas daleko se čuje – tako će ovi miljenici publike u sklopu ljetne turneje, osim u Šibeniku 30. kolovoza, zapjevati i u Murskom Središću (21. lipnja), Osijeku (28. lipnja), Privlaci (19. srpnja), Orebiću (20. srpnja), Dubrovniku (21. srpnja), Ernestinovu (28. srpnja), Dobrinju (1. kolovoza), Kraljevici (2. kolovoza), Cavtatu (3. kolovoza), Okrugu Gornjem (21. kolovoza), Varaždinu (23. kolovoza) i Tar-Vabrigi (1. rujna).

Ulaznice za spektakl na najstarijoj šibenskoj tvrđavi u prodaji su od danas putem sustava Eventim. Interes je velik, nemojte dugo čekati!

POSLJEDNJE DODANO: