Dario Šarić u idealnoj petorci sezone ABA lige

Treneri i navijači izabrali su idealnu petorku ABA lige u sezoni 2013/2014. U njoj je mjesto našao i Dario Šarić kao jedini igrač koji nije član Partizana ili Crvene zvezde…

Tijekom proteklih dana navijači i treneri birali su najbolju petorku ABA lige u regularnom dijelu sezone, a u njoj su se našla po dvojica igrača Crvene zvezde i Partizana te Dario Šarić iz Cibone.

Šarić je zauzeo mjesto u petorci na poziciji krila s osvojenih 32 posto glasova navijača i čak 57 posto glasova trenera. Iza sebe je ostavio Tarencea Kinseya i Marka Simonovića i tako dobio još jedno priznanje za odlične nastupe u ovoj sezoni.

Najbolji razigravač sezone je DeMarcus Nelson iz Crvene zvezde koji je dobio 17.7 posto glasova navijača i 21.9 posto glasova stručnjaka, na poziciji beka šutera Bogdan Bogdanović s 40 posto glasova navijača i 43.8 posto glasova trenera odnio je uvjerljivu pobjedu, najbolji krilni centar je Joffrey Lauvergne s 25.3 posto glasova navijača i 16.7 posto glasova trenera dok je prvi centar lige Boban Marjanović s 19.5 posto glasova navijača i 22.2 posto glasova trenera. Odmah iza njega ostao je Jusuf Nurkić iz Cedevite.

Podsjećamo, ovaj tjedan igra su se Beogradu završni turnir ABA lige, a prva će u akciji biti Cibona koja u četvrtak igra protiv Crvene zvezde. Dan kasnije Cedevita će igrati svoj polufinalni susret s Partizanom.

POSLJEDNJE DODANO: