Vlado Kalember i Ana Rucner predali papire za razvod

Poznati pjevač Vlado Kalember i njegova supruga, violončelistica Ana Rucner, ipak se rastaju. Višegodišnja nagađanja kako brak poznatog para više ne funkcionira, saznaje Jutarnji list iz krugova bliskih bračnom paru, sada su se definitivno pokazala točnim.

Prema informacijama kojima Jutarnji list ekskluzivno raspolaže, Ana i Vlado službeno su pokrenuli brakorazvodnu parnicu na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu te bi ovaj tjedan trebalo biti održano drugo, vjerojatno i posljednje ročište.

Poznati supružnici su, kako doznaje Jutarnji list, sporazumno zatražili razvod braka, a pred nadležnim Centrom za socijalnu skrb još prije nekoliko tjedana dogovorili su se da će njihov sin Darian nastaviti živjeti s majkom, dok će otac Vlado plaćati alimentaciju. Na razvodu navodno inzistira Vlado Kalember, dok bi njegova znatno mlađa supruga Ana ipak željela pokušati spasiti brak.

– Nemam nikakvih komentara. Ne pada mi na pamet lamentirati o svom privatnom životu – jedino je što je Kalember jučer imao za reći.

Kuloari već odavno šuškaju o obiteljskom nerazumijevanju, da je na naplatu ipak stigla razlika od trideset godina, da su lanjsko ljeto proveli razdvojeni te su, unatoč civiliziranom ponašanju u javnosti, došli pred zid.

POSLJEDNJE DODANO: