Masovna tučnjava Torcide i Boysa na autocesti!

U srijedu popodne nedaleko čvora Otočac na autocesti A1 izbila je masovna tučnjava navijača! Kako doznajemo, sukobili su se pripadnici Torcide koji su u Siget putovali na dvoboj Hrvatskog Dragovoljca i Hajduka, te pripadnici Bad Blue Boysa koji su autocestom išli na jug, u grad pod Marjanom gdje “modri” gostuju kod RNK Split.

Neslužbeno, u masovnoj je tučnjavi u na zaustavnom traku (?!) Dalmatine sudjelovalo preko 150 navijača većinom torcidaša. Veći dio je uspio pobjeći, prema dostupnim informacijama uhićeno je oko 50 osoba nad kojima je u tijeku krim obrada. 
 
Uspijevamo saznati i kako je ozlijeđeno 17 navijača od kojih su petorica prebačena u riječku bolnicu (jedan je dobio kamen u glavu!), ostali su prevezeni u bolnice u Gospiću i Senju. Deblji su kraj izvukli Boysi kojima je brojnija Torcida preotela bubanj i dvije navijačke poruke koje su nosili sa sobom i namjeravali izvjesiti na stadionu u Parku mladeži. 

Hrvatski je autoklub na svojoj službenoj web stranici izdao upozorenje kako se “zbog očevida, kod čvora Otočac na autocesti A1, u smjeru Dubrovnika, vozi usporeno preticajnim trakom uz ograničenje brzine na 40km/h. Molimo vozače da nailaskom na mjesto očevida smanje putnu brzinu i poštuju upute policije i cestara”.

POSLJEDNJE DODANO: