Večeras na Pričiginu “Ja sam djevojka sa sela”

Drugi dan festivala donio nam je očekivano gomilu dobrih priča. Dan je otvorio Kruno Lokotar s programom „Da sam ja nitko“. Svoje priče o nevidljivosti na 2 dana ispričali su  Ane Paška, Dragan Bursać, Ramiz Huremagić, Marinko Koščec i Dejan Tiago Stanković.

Nakon pisaca iz regije, mikrofon su preuzeli glumci. 

Jasen Boko moderirao je program pod nazivom „Geste i grimase“. Svoje priče o glumi u svakodnevnom životu ispričali su Urša Raukar, Siniša Novković, Frano Mašković i Pere Eranović. Ana Gruica, nažalošt radi bolesti, nije mogla biti s nama, njeni kolege su uskočili s još po jednom kratkom crticom iz svoga života. Publika je uživala u njihovim pričama kako ih gluma služi u privatnom životu.

Danas počinjemo u 19:30 sati u amfiteatru Doma mladih s pričama iz Zagore. Naime, prošlogodišnja Vlaška večer ugostila je samo muškarce, pa ove godine ispravljamo tu nepravdu i mikrofon je u rukama njihovih „boljih polovica“. Gošće će pričati  na temu „Ja sam djevojka sa sela“. Moderator programa je i ove godine Mladen Vuković, a gošće Ivana Ćurić, Tatjana Meter, Dijana Kundid, Vesna Ujević, Nada Lapić, Irena Grubišić Čabo, baba Manda… 

U istom prostoru s početkom u 21:00 sati Peđa Bajović dovodi komičare iz regije. Pričati će se priče o stasanju stand-up komičarske scene u programu simbolično nazvanom „17 ti je godina tek“, a gosti programa su Omer Hodžić (Mostar), Zvonko Kožić (Zagreb), Srđan Olman (Beograd), Marijana Perinić (Šibenik) i Dušan Varničić (Novi Sad).

Ulaz na sve programe festivala je SLOBODAN. 

Bitno je naglasiti da i ove godine organiziramo live stream festivala za sve vjerne slušatelje koji nisu u mogućnosti biti s nama u amfiteatru Doma mladih. Večerašnji program festivala možete pratiti na sljedećem linku:

https://youtu.be/57moXxgSe5E

TREĆI DAN

četvrtak 15. rujna 2022.

19.30 – amfiteatar Doma mladih

„Ja sam djevojka sa sela“ –  ženske priče iz Zagore

Moderacija: Mladen Vuković

Gošće: Ivana Ćurić, Tatjana Meter, Dijana Kundid, Vesna Ujević, Nada Lapić, Irena Grubišić Čabo, baba Manda… 

21.00 – u istom prostoru 

„17 ti je godina tek“ – priče o stasanju regionalne stand-up komičarske scene Moderacija: Peđa Bajović

Gosti: Omer Hodžić (Mostar), Zvonko Kožić (Zagreb), Srđan Olman (Beograd), Marijana Perinić (Šibenik) i Dušan Varničić (Novi Sad)

POSLJEDNJE DODANO: