Hughes: Želimo dovesti Olića u Stoke, odluka je na njemu

Mark Hughes, menadžer engleskog prvoligaša Stoke Cityja, sastao se ranije ovoga tjedna s hrvatskim reprezentativnim napadačem Ivicom Olićem i potvrdio želju za njegovim dolaskom u taj klub.

Olić je u zadnjoj sezoni ugovora s Wolfsburgom koji mu nudi produljenje, pa 34-godišnji napadač iz Davora, koji je zabio 11 golova u 30 nastupa ove sezone, još razmišlja gdje će nastaviti karijeru. Spominje se da ga u svojim redovima želi i njegov bivši klub HSV.

– Ivica Olić je nogometaš za kojeg smo zainteresirani. Hoće li nam se priključiti, ovisi samo o njemu. On ima puno opcija, a mi smo samo jedna od njih. Dali smo mu do znanja kakve su nam namjere i nadamo se da ćemo realizirati taj transfer, ako bude moguće – izjavio je Hughes.

– Gledajući ga tijekom godina, uvijek sam bio impresioniran s njegovom energijom, entuzijazmom i tehničkim mogućnostima. Igrao je za vrhunske momčadi u Europi, a to ne možete postići ako niste dobar igrač. Dakako, neće više igrati poput mladića od 21 godine, ali tko bi to mogao? On je i dalje vrlo spreman igrač – dodao je Stokeov menadžer.


POSLJEDNJE DODANO: