Kod Šibenika izgorio autobus: “Unutra je bilo 20 učenika koji su počeli bježati od vatre”

U 15, 35 sati zaprimljena je dojava o požaru autobusa na cesti u naselju Danilo Kraljica, kod Šibenika te je na intervenciju upućena autocisterna DVD-a Šibenik s dva vatrogasca. 

U gašenju vatre na autobusu sudjelovali su JVP Šibenik. Požar je ugašen u 16, 40 sati, a autobus je u potpunosti izgorio.

Čitatelji portala ŠibenikIN  javljaju se kako je u trenutku izbijanja požara u Autotransportovom autobusu bilo 20-ak maloljetnih učenika, kao i nekoliko umirovljenika. 

– Bus nije bio prazan u trenutku zapaljenja, u busu su bili svi učenici koji su počeli bježati kada se zapalio – kazala je čitateljica.

Prema riječima drugog čitatelja, ovo nije prvi put da se na istoj liniji događaju kvarovi, a posljednji se dogodio jučer.

– Jučer, 3. prosinca nas je vozio isti bus koji je stajao nekoliko puta zbog pregrijavanja, danas se zbog istog razloga i zapalio, što znači da razlog nije nepoznat! Također da napomenem da u busu nismo imali čekiće za razbijanje stakla u opasnosti, niti vatrogasni aparat s kojim bismo mogli ugasiti autobus – kazala je za ŠibenikIN jedna maloljetna učenica.

POSLJEDNJE DODANO: