Krao cigarete, razbijao staklo na trgovinama i prodavao drogu

Policijski službenici Druge policijske postaje Split dovršili su kriminalističko istraživanje nad 47- godišnjakom za kojeg je utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je ostvario obilježja dva kaznena djela Teška krađa, jedno kazneno djelo Teška krađa u pokušaju i kazneno djelo  Neovlaštena proizvodnja i promet drogama.Provedenim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 47-godišnjak 11. veljače 2023.godine i 15. veljače 2023. godine na području Splita kamenom razbio staklo na trgovinama iz kojih je otuđio ukupno 146 kutija cigareta, te je također utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je 12. veljače 2023. godine tijekom noći razbio staklo na trgovini iz koje nije ništa otuđio. 

U sklopu kriminalističkog istraživanja od 47-godišnjaka je oduzeta droga i to sedam plastičnih vrećica i jedna kutija u kojoj se nalazio ukupno 6,92 grama droge amfetamin,  dva plastična smotuljka u kojima se ukupno nalazilo 1,23 grama droge heroin i 0,77 g marihuane. 

Nakon dovršenog istraživanja protiv 47-godišnjaka je podnesena kaznena prijava i posebno izvješće kao nadopuna kaznenih prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

POSLJEDNJE DODANO: