Klapa Sveti Florijan novom pjesmom “Bila si mi sve” najavila 5. obljetnicu postojanja

Prva vatrogasna klapa u RH vraća se nakon godinu dana izdavačke pauze. Klapa je posljednjih mjeseci marljivo radila na novim materijalima, a upravo danas izdaju svoju novu pjesmu “Bila si mi sve”. Radi se o pjesmi ljubavne tematike s kojom će klapa nastupiti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama. 

“Bila si mi sve” je vesela i ritmična ljubavna pop-rock klapska pjesma za koju i glazbu i stihove potpisuje Nino Treskavica, drugi tenor klape Sveti Florijan. Za vrhunsku glazbenu produkciju pjesme zaslužan je Bruno Urlić iz Zagreba, koji surađuje s čitavim nizom glazbenika poput Zorana Predina, Massima ili Severine.

Svi instrumenti u pjesmi odsvirani su uživo, a sudjelovali su: Branimir Gazdik – bubanj, Robert Vrbančić – bas, Dalibor Matošević – gitara, Marijan Jakić – saksofon, Tomica Rukljić – truba.

Video spot za ovu pjesmu snimat će se tijekom današnjeg dana u Omišu. Snimatelj i redatelj je Marin Čoko koji najavljuje da spot neće imati uobičajeni klapski scenarij. Spot će vjerojatno biti premijerno emitiran sljedećeg tjedna na CMC televiziji.

– Naša klapa na jesen ove godine puni 5 godina postojanja. Upravo oko te obljetnice planiramo izdati naš drugi studijski album. Osim pjesme “Bila si mi sve” ovoga ljeta i jeseni planiramo izdati još novih pjesama za koje vjerujemo da će naći put do srca slušatelja – rekao nam je Petar Džoja, bas klape Sveti Florijan.

Klapa će inače nastupiti ovoga petka na humanitarnom koncertu “Srcem za djecu” koji će se održati u Splitu u Parku mladeži.

POSLJEDNJE DODANO: